Οι διακοπές με τροχόσπιτο είναι η επιτομή του dude life

Αν θέλεις πραγματικά να ηρεμήσεις πρέπει να πάρεις ένα τροχόσπιτο.

Ναι έχω κάνει διακοπές με τροχόσπιτο και δεν συγκρίνεται με τίποτα. Πας όπου θέλεις ότι ώρα το θέλεις χωρίς να κλείσεις δωμάτιο. Είσαι ελεύθερος να αράξεις πάνω από ένα γκρεμό ή να παρκάρεις δίπλα από τη θάλασσα.

Ναι τα επίπεδα σου σαν άντρας σίγουρα θα πάνε σε άλλα επίπεδα αν καταφέρεις να προμηθευτείς ένα τέτοιο μαραφέτι όπως είναι το τροχόσπιτο. Εδώ μιλάμε για την απόλυτη ελευθερία και ανεξαρτησία. Καταρχάς μπορείς να πηγαίνεις διακοπές ότι εποχή θέλεις. Το καλοκαίρι απλά θα σου φαίνεται άλλη μία εποχή για να βγεις έξω με το τροχόσπιτο σου.

 

 

Ντάξει σίγουρα χρειάζεσαι ένα καλό αυτοκίνητο να το σέρνει. Και πολλά εργαλεία και όρεξη. Αλλά αν υπάρχει η όρεξη τότε όλα γίνονται.

Η πρώτη μου φορά ήταν με τον ξάδερφο μου. Είχαμε πάρει το τροχόσπιτο του πατέρα του και σκάσαμε Νότια Κρήτη για ένα γύρο από όλες τις παραλίες.

 

 
 

Δεν συγκρίνεται σας λέω. Κάθε νύχτα είμασταν και κάπου αλλού. Βαριόμασταν την παραλία ή την καβάτζα που είχαμε; Πηγαίναμε αμέσως αλλού. Τι να πρωτοθυμηθώ όμως; Τράφουλας; Ένα τρελό φαράγγι κοντά στο Λέντα που πραγματικά είναι σαν να είσαι σε άλλο πλανήτη. Εκεί το τροχόσπιτο δεν κατέβαινε αλλά όμως άξιζε να κάνεις βουτιά κάτω από το φαράγγι.

Μετά σκάσαμε Ιεράπετρα. Το έλα να δεις. Ίσως τα περισσότερα αστέρια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Και το τροχόσπιτο πάντα πιστό. Και με όλες τις ανέσεις έτσι; Βασιλιάδες με τον ξάδελφο.

 

 

Δεν είναι κάτι το απλό να μπορείς να έχεις γεννήτρια μαζί σου αλλά αν το καταφέρεις τότε πραγματικά είναι λες και βρίσκεσαι σε ένα κινητό παλάτι. Τις περισσότερες νύχτες τις περνούσαμε έξω στην παραλία αλλά με το που έπιανε αέρας μπαίναμε μέσα στο τροχόσπιτο και δεν καταλαβαίναμε κακοκαιρία.

 

 
 

Το τροχόσπιτο μπορεί να γίνει η αληθινή αιτία για να μετατραπείς σε έναν διακοπάνθρωπο. Πραγματικά είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο για τις διακοπές σου και μία πολύ καλή επένδυση που πρέπει να κάνει μία φορά στη ζωή του ένας άντρας…η άλλη είναι να πάρει βάρκα αλλά εκεί πάμε σε άλλο στάδιο.

Είχαμε ακόμη και τηλεόραση μαζί μας αν και βέβαια δεν μπήκαμε καν στο κόπο να την ανοίξουμε. Αν θέλεις λοιπόν διακοπές με ποιότητα κι όχι με άγχος, αν θέλεις να γίνεις εκείνος ο τύπος με το χαλαρό βλέμμα και την μαυρισμένη επιδερμίδα, μάλλον πως θα το καταφέρεις μόνο με ένα τροχόσπιτο. Νταξει αν δεν θέλεις τον ήλιο, το τροχόσπιτο έχει και τέντα. Σου λέω έχει τα πάντα και μπορείς να κουβαλήσεις και τα πάντα. Είναι ότι πρέπει.

Δοκίμασε το κι εσύ όταν βρεις το κεφάλαιο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved