Τι πρέπει να κάνεις αν θες να γίνεις ο επόμενος σωματοφύλακας του Floyd Mayweather

Ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Είσαι έτοιμος;

Είναι λογικό να αναρωτηθείς γιατί ένας από τους καλύτερους μποξέρ της εποχής μας χρειάζεται σωματοφύλακες. Ειδικά αν δεις και πάλι τι μπορεί να κάνει μέσα στο ρινγκ, εκεί που είναι το δεύτερό του σπίτι. Εκτός από μποξέρ όμως, δεν παύει να είναι και ένα άτομο με μεγάλη δημοφιλία, κάτι που σημαίνει πως καθώς προχωράει στο δρόμο μπορεί να συμβούν διάφορα απρόοπτα. Και κανείς δεν θέλει ο Floyd Mayweather να νευριάσει:

 

Αν ένας θαυμαστής του ξεπεράσει τα όρια, τότε καλύτερα να αναλάβει ο σωματοφύλακας την απομάκρυνσή του. Σίγουρα θα έχει κάτι καλύτερο να κάνει ο Mayweather από το να εμφανίζεται στο δικαστήριο κάθε λίγο και λιγάκι προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξεις του. Τι χρειάζεται όμως για να γίνεις ένας από τους «προστάτες» του Floyd Mayweather;

Έχεις ντουλάπα στο σπίτι σου;

Σίγουρα έχεις. Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις ένας από τους σωματοφύλακες του Floyd Mayweather, καλύτερα να έχεις το ύψος της αλλά και τον όγκο της. Αυτή η φωτογραφία ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις τι εννοούμε:

Floyd Mayweather Jr

Να μην φοβάσαι τα αεροπλάνα

Όπως είναι λογικό, ο Money ταξιδεύει συχνά. Προφανώς δεν θα έμπαινε σε ένα απλό αεροπλάνο ακόμα και αν η θέση του ήταν business class. Έχει στην κατοχή του δύο αεροσκάφη. Ένας για εκείνον και ένα για αυτούς που τον προστατεύουν.

Η προσοχή σου στην τσάντα

Τον αποκαλούν Money και φυσικά υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι γνωστό πως ο Mayweather κουβαλά μαζί του σε κάθε έξοδο του μια τσάντα με πολλά πολλά χρήματα. Η τραπεζική κάρτα ίσως του φαίνεται βαρετή. Δεν θα ήθελες να χαθεί αυτή η τσάντα γιατί ίσως χαθείς και εσύ μαζί της.

Ο τραπεζικός σου λογαριασμός

Δουλεύεις για τον Floyd Mayweather. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σκεφτείς πως όσοι εργάζονται για εκείνον, πληρώνονται καλά. Πολύ καλά. Χωρίς τα μπόνους και την καλοπέραση, οι σωματοφύλακές του λαμβάνουν περίπου 150,000 δολάρια το χρόνο. Μήπως άρχισες να το σκέφτεσαι;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved