Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον Σταυρό του Νότου Plus

Προσφέρουμε σε δύο (2) νικητές από μια διπλή πρόσκληση, για την Παρασκευή 21/12.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής που ποτέ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τα τόσα διαφορετικά είδη που μας παρουσιάζει στις συναυλίες του, μας κρατά για το Σταυρό Του Νότου την καλύτερη παρουσία-έκπληξη  για τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου (14 - 21 - 28 Δεκεμβρίου, αλλά και Παρασκευή 4 Iανουαρίου).

Αν και είναι γνωστό ότι ο Μιχάλης μας έχει συνηθίσει σε διαφορετικά στυλ, απο ποπ μέχρι hardstyle, αυτή τη φορά επιλέγει να μας παρουσιάσει με έναν πολύ ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο τις αγαπημένες μας μελωδίες, με τον πιο γλυκό ήχο του σαξοφώνου, του πιάνου, του κόντρα μπασο και των κρουστών σε ρυθμούς jazz, swing και bossa.

 

 

Οι Παρασκευές του Δεκεμβρίου θα γεμίσουν με τους ήχους που ζητάτε τόσο καιρό και ο Μιχάλης με τους καλύτερους μουσικούς, θα σας περιμένουν στο Σταυρό του Νότου για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες-έκπληξη.

 

Μπες στον διαγωνισμό μας!

Το Ratpack.gr προσφέρει σε (2) νικητές από μια διπλή πρόσκληση, για την Παρασκευή 21/12 (Ώρα έναρξης: 22.30). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συμμετάσχετε στην κλήρωση είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα στο τέλος του κειμένου. Καλή επιτυχία!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved