Techniques Festival: Είσαι έτοιμος να παρτάρεις στο μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής;

5 κορυφαίοι headliners, 2 stages, 12 ώρες non-stop μουσικής στο μεγαλύτερο dance party της χρονιάς. 

To φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Techniques επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ ανοίγοντας τις πύλες του σε 2 massive stages. Τρία κορυφαία ονόματα της techno και house μαζί, σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, με τη σφραγίδα του Blend.

Ένα υπερθέαμα ήχου, εικόνας και effects

H 7η διοργάνωση του Techniques, του κορυφαίου οπτικοακουστικού φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με την υπογραφή του Blend επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου πιο δυναμικά από ποτέ. Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το Techniques επανέρχεται με 2 stages, έχοντας ως headliners τους ηγέτες της παγκόσμιας techno και house σκηνής:

    

Stage #1: Richie Hawtin + Nina Kraviz+ Gaiser

Το Blend καλωσορίζει στο Techniques του Σεπτεμβρίου το No1 Headliner, το ζωντανό «ήρωα» της techno και ιδρυτή της M-nus,  Richie Hawtin! Ο άνθρωπος-ορόσημο που κατάφερε να κάνει το όνομά του συνώνυμο με την πρωτοπορία στην ηλεκτρονική μουσική, ο εμπνευστής του minimal ήχου με τα πασίγνωστα live DJ sets, ή αλλιώς, ο θρύλος που ακούει στο όνομα Plastikman γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη συνταγή για το πιο σαρωτικό dance event. O Hawtin είναι απόλυτα ταυτισμένος με τον θεσμό του Techniques, αφού ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που πίστεψε στο όραμα του Blend για ένα φεστιβάλ underground ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα.

 

 

H Nina Kraviz, η καυτή superstar της με καταγωγή από την παγωμένη Σιβηρία επιστρέφει για να πυροδοτήσει τον «εκρηκτικό» μηχανισμό του Blend και να αναστατώσει το dancefloor, όπως μόνο εκείνη ξέρει! Το απόλυτο θηλυκό της techno και tech house, η «ιέρεια» της ηλεκτρονικής μουσικής που λατρεύεται από εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση τους Έλληνες clubbers, τους οποίους ικανοποιεί μουσικά αλλά και με την ιδιαίτερη παρουσία της σε κάθε τους συνάντηση. Η Ρωσίδα dj, παραγωγός και vocalist έχει εμφυσήσει αισθησιασμό και θηλυκότητα στην ηλεκτρονική σκηνή σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με κομμάτια όπως τα “I’m gonna get you”, “Ghetto Graviz”, “I am Week” και πολλά ακόμα.

 

 

Ο Jon Gaiser μεγάλωσε στο Μίσιγκαν και η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε παίζοντας ντραμς σε punk-rock μπάντες. Ένα live όμως του Richie Hawtin στο Ντιτρόιτ, στάθηκε η αφορμή, σε ηλικία δεκαπέντε χρόνων, να μαγευτεί και να στραφεί στην techno μουσική. Με αμέτρητα release σε μεγάλες δισκογραφικές, όπως η Minus, η καριέρα του εκτοξεύτηκε και έγινε γρήγορα γνωστός για τον μοναδικό, minimal, γεμάτο φαντασία ήχο και τα live performances στα μεγαλύτερα clubs και festival του κόσμου. Εργασιομανής και ανήσυχος όταν δεν παίζει σε κάποιο international gig βρίσκεται διαρκώς στο studio. Ο Jon Gaiser δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και εξελίσσει συνεχώς τα shows του σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που διεγείρει τις αισθήσεις και ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς clubbers. 

 

 

 

Stage 2:  Solomun (8 Hours set) + Musumeci

Με παραγωγές και remixes, ο Solomun διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένας από τους πιο καταξιωμένους underground μουσικούς παραγωγούς. Το 2012 ανακηρύχθηκε ως dj της χρονιάς απο το Mixmag. Οι εμφανίσεις του στην Ibiza ξεκίνησαν το 2013. To Κυριακάτικο residency στο Pacha άμεσα έγινε το κορυφαίο event του νησιού. Λατρεύει να δουλεύει στο studio, αλλά το πάθος του για το DJing και τις live εμφανίσεις δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν από αυτούς που έχουν δει κάποιο show του. Ως επικεφαλής της δισκογραφικής Diynamic Music, παραμένει αυθεντικός και απολαμβάνει να ταξιδεύει το κοινό του.

Για το μουσικό του ύφος, όπου το βάθος, οι ανθρώπινες φωνές, και η funk συνδέονται μοναδικά, έχει αναφέρει: “Οι άνθρωποι βιώνουν συναισθήματα. Γιατί να μην τα βιώνουν και πάνω στο dancefloor;” Το πάθος του για την μουσική είναι η πηγή της επιτυχίας του στο να διαχειρίζεται δύο εταιρείες, (Diynamic, 2DIY4), ένα από τα πιο αξιοσέβαστα και ιδιαίτερα εκτιμημένα underground club της Γερμανίας (EGO), καθώς και το Diynamic Radio show όπου μεταδίδεται σε περίπου 30 χώρες. Όλα αυτά τα πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεται την πληθώρα των επιρροών στην μουσική του, δηλαδή με μία ειλικρινή δέσμευση στο “Doing It Yourself”.

 

 

O Σικελός Musumeci, κατά κόσμον Mauro Di Martino, εισέβαλε με ορμή στο dancefloor στα τέλη του 80' με το άλμπουμ. Ο Ιταλός που θα συμπληρώσει τον Solomun στο Stage 2 του Techniques έχει συνεργαστεί με πληθώρα δισκογραφικών εταιριών, όπως τα Bedrock, Connaisseur, Compost Black Label, Diynamic Music, Endless και Kompakt, ενώ παράλληλα είναι μέλος Musumeci της Human Machine και ιδρυτής της Multinotes Recordings.

 

 

Ξεπερνώντας κατά πολύ τον ίδιο του τον εαυτό, το ανανεωμένο Techniques είναι ένα στοίχημα της ομάδας του Blend και φιλοδοξεί να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα του electro festivals στη χώρα μας.

Τους headliners θα πλαισιώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee, Manolaco, Nico Rac, Sysex και TAP.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ EARLY BIRD ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥN.

ΤΙΜΕΣ EARLY BIRD ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΕΩΣ ΚΑΙ 15/7)

Regular: 35 ΕΥΡΩ

VIP: 45 ΕΥΡΩ


PRESALE TICKETS (16/7- 21/9)
Regular: 45€
VIP: 55€

TICKETS ON THE DOOR
Regular: 55€
VIP: 65€



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved