Ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής βρίσκεται στην πόλη!

Tο μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικός γεγονός της χώρας έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

Αν υπάρχει παράδεισος, τότε για κάποιους βρίσκεται σε ένα εξωτικό τοπίο με μεγάλους καταρράκτες και τροπική βλάστηση. Για άλλους σε εκείνο το νησί όπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες χόρευαν μέχρι πρωίας με την παρέα τους ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική. Για μας είναι όλα τα παραπάνω! Και μπορεί να επιστρέψαμε στην πόλη και να μην είμαστε ακόμα σε κάποιο εξωτικό τοπίο ή σε κάποιο ελληνικό νησί να παρτάρουμε, αλλά δεν μας παίρνει από κάτω, γιατί έχουμε βρει τη λύση για ατελείωτη Θετική Ενέργεια!

 

1

 

Υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας να διατηρήσουμε τη θετική διάθεση μας στα ύψη και να βρούμε τον δικό μας Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής στην πόλη!

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με θετική ενέργεια στο φουλ! Αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές νιώθεις έτοιμος να μας ακολουθήσεις στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας,τότε σίγουρα αξίζει να «τσεκάρεις» όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Δεν χρειάζεται να «πέσεις» με τις σκέψεις των υποχρεώσεων που σε περιμένουν. Φέτος είναι η χρονιά που θα «μεταμορφωθείς» στον αισιόδοξο τύπο -που πάντα ευχόσουν να είσαι- και για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να κάνεις μια δυναμική αρχή, ήδη από αυτόν τον μήνα.

 

Ζήσε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2018

Είναι το μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικός γεγονός της χώρας και το σίγουρο είναι πως φέτος, δεν πρέπει να χάσεις το κάλεσμα της Amita Motion για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018. Για 13η συνεχή χρονιά έχεις την ευκαιρία να μπεις στην πιο Θετική Παρέα και να ξεκινήσεις τη σεζόν με τη διάθεσή σου στα ύψη. Προσπάθησε, λοιπόν, να μείνεις συντονισμένος για όλα τα… θετικά νέα και ετοιμάσου να παρτάρεις με την αγαπημένη σου μουσική και στην πόλη.

 

2

 

Πήγαινε στο ΟΑΚΑ στις 7 Σεπτεμβρίου

Για να ζήσεις στο φουλ την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2018 το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεθείς στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα. Εκεί θα βρεις τον απόλυτο Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής αφού θα σε περιμένει ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής καθώς και φαντασμαγορικά live acts, μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings.

Αρκεί να «τσεκάρεις» το Positive Line Up της Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 για να καταλάβεις πόσο θα «ανέβει» η διάθεσή σου την ερχόμενη Παρασκευή όταν βρεθείς στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.  Οι καλλιτέχνες που θα δεις live είναι πολλοί και «δυνατοί». Ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθούν στο πιο πρωτοποριακό και θετικό stage, ενώ μαζί τους θα είναι οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος. Όσον αφορά στους Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής, μάθε πως πρόκειται για τους 2j, Jimko και Kristian Kostov.

 

3

 

Παρουσιαστής φέτος θα είναι ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ, ενώ τον παλμό στο backstage θα δίνει o Σπύρος Μαργαρίτης!

 

 

Ναι, ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής υπάρχει και φέτος θα τον βρεις στο ΟΑΚΑ. Η πιο θετική μέρα του χρόνου είναι γεγονός για αυτό μείνε συντονισμένος και ετοιμάσου να μπεις στην πιο Θετική Παρέα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved