Ζήσαμε μερικές από τις πιο ανεπανάληπτες στιγμές στις πιο «ταρατσάτες» συναυλίες της πόλης

Τι κι αν ξέμεινες αυτό το Καλοκαίρι στην πόλη, είχες την ευκαιρία να την κάνεις… ταράτσα!

Οι επιλογές του να ζήσεις τη φάση της ταράτσας στην πόλη είναι πολλές. Θερινά σινεμά, μπαρ με θέα την Ακρόπολη ή κάτω από τον ξάστερο ουρανό της Θεσσαλονίκης, όλα μοιάζουν ως η απόλυτη έξοδος για φέτος. Λίγοι βέβαια, γνωρίζουν, πως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια συναυλία σε κάποια «μυστική» ταράτσα της πόλης. Δηλαδή, τόσοι όσοι βρέθηκαν στα Strongbow Rooftop Concerts σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

ss

 

Όλα ξεκίνησαν από μια πρόσκληση που λάβαμε στο mail μας και ένα κρυφό location για την πιο ιδιαίτερη συναυλία του φετινού Καλοκαιριού. Οι πληροφορίες για τη μουσική αλλά και το ποτό, ήταν ελάχιστες, όμως η δική μας αγωνία ολοένα και αυξανόταν. Χρειαζόμασταν αυτή τη μικρή «έκπληξη», ώστε να δώσουμε νόημα στις ημέρες μας στην Αθήνα, αλλά και για να πάμε, έστω και για ένα βράδυ, στη μαγευτική συμπρωτεύουσα να... το ζήσουμε όσο πιο αληθινά γινόταν. Εξάλλου, βρήκαμε επιτέλους εκείνη την ταράτσα όπου το αεράκι φυσάει γλυκά, η πόλη βρίσκεται στα πόδια σου και ο δροσερός σου μηλίτης βάζει λίγο χρώμα και πολύ καλοκαιρινή διάθεση στα βράδια σου. Αυτοί οι τύποι, είχαν βαλθεί να «ξαφνιάσουν την ημέρα μας» και τα κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία.

 

ssss

 

Το πρώτο «ταρατσάτο» πάρτι έγινε στην Αθήνα, κι ακολούθησε και στη Θεσσαλονίκη. Τα Strongbow Rooftop Concerts ήταν πλέον γεγονός κι εμείς αποφασίσαμε να τα «αγκαλιάσουμε» απολαμβάνοντας την κάθε γουλιά παγωμένου μηλίτη κάτω από τα αστέρια. Ένα μέρος γεμάτο φούσκες, δροσερά Strongbow, χαμογελαστά πρόσωπα και μια live συναυλία από τους Wedding Singers και την Idra Kayne, δεν μας αφήνουν ακόμη να ξεχάσουμε την απίθανη εμπειρία. Καθώς εμείς χορεύαμε κάτω από το φως του φεγγαριού, ήρθε η ώρα να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις: Gold Apple ή Red Berries; Εκείνο τον μηλίτη με το χρυσαφί χρώμα την ώρα που δύει ο ήλιος ή εκείνον τον πορφυρό μηλίτη κάτω από τα αστέρια; Διότι, μπορεί εμείς να χάσαμε τη Γη κάτω από τα πόδια μας, όμως τα παγωμένα Strongbow, μας έφεραν λίγο πιο κοντά στον ουρανό!

 

ssssssssssssssss

 

Στα Strongbow Rooftop Concerts του Καλοκαιριού, βρήκαμε όλα όσα ψάχναμε από την πόλη μας τις ημέρες που δεν καταφέραμε να πάμε διακοπές. Καταφέραμε να την κάνουμε «ταράτσα» με την καλύτερη παρέα, ανεβαστική μουσική, θετική ενέργεια, δροσερό μηλίτη και… πολλά ευχάριστα πρόσωπα. Αυτός ο μηλίτης «ξάφνιασε τη μέρα μας» και πλέον έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

#StrongbowYourDay

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved