Ο σωστός Σαλονικιός την κάνει… ταράτσα!

Όλοι μιλούν για τις ταράτσες με θέα την Ακρόπολη, όμως πόσοι το έχουν ζήσει «ταρατσάτα» στη Θεσσαλονίκη;

Αυτό το Καλοκαίρι, η φάση είναι ταράτσα. Το αεράκι να φυσάει, την πόλη στα πόδια σου και φυσικά, το δροσερό σου ποτάκι, έχουν έρθει για να βάλουν λίγο χρώμα και πολύ καλοκαιρινή διάθεση στα βράδια σου. Αποφασίσαμε κι εμείς να ανέβουμε λίγο βόρεια, γιατί η Θεσσαλονίκη ήταν ανέκαθεν, η Ξεσσαλονίκη της καρδιάς μας.

 

str2

 

Η προηγούμενη Παρασκευή λοιπόν, μας βρήκε στο Urania Bar, να απολαμβάνουμε το ποτό που ξαφνιάζει τις μέρες του Καλοκαιριού μας. Με πολύ λίγες πληροφορίες για τη μουσική αλλά και το ποτό, ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη για ένα Secret Rooftop Concert. Βλέπεις δεν είχαμε ιδέα για τον τελικό προορισμό, το μόνο που ξέραμε είναι πως η πρόσκληση που ήρθε στο mail μας έγραφε Strongbow Rooftop Concert και την ώρα. Εκείνη τη στιγμή, ένας μηλίτης μας ξάφνιασε, όχι μόνο την ημέρα αλλά και το βράδυ μας.

 

str3

 

Το πρώτο «ταρατσάτο» πάρτι της Θεσσαλονίκης ήταν γεγονός και εμείς το απολαύσαμε σε ένα μέρος γεμάτο φούσκες, δροσερά Strongbow, χαμογελαστά κορίτσια και live συναυλία από τους Wedding Singers και την Idra Kayne. Όλα αυτά, έκαναν την ατμόσφαιρα κάπως… μαγική, καθώς εμείς χορεύαμε κάτω από το φως του φεγγαριού (και της ταράτσας). Η μεγαλύτερη απόφαση που έπρεπε να πάρουμε εκείνη την Παρασκευή, ήταν το μεγάλο δίλημμα επιλογής μηλίτη ανάμεσα σε Gold Apple ή Red Berries. Κάτι που δεν πήγε όσο καλά περιμέναμε γιατί και τα δύο μας έκαναν να χάσουμε τη Γη κάτω από τα πόδια μας. Ή μάλλον καλύτερα… μας πήγαν λίγο πιο κοντά στον ουρανό!

 

str4

 

Εκείνο το βράδυ, την κάναμε «ταράτσα» με την καλύτερη παρέα, ανεβαστική μουσική, θετική ενέργεια, δροσερό μηλίτη και… πολλά ευχάριστα κορίτσια. Η Θεσσαλονίκη μας πήρε τα μυαλά, όμως ο μηλίτης ήταν αυτός που ξάφνιασε τη μέρα μας και πλέον έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Άσε που τα μυστικά πάρτι είναι μια κάποια κρυμμένη αδυναμία που έχουμε. Διότι, η φάση είναι ένα σύγχρονο «ταρατσάτο» speakeasy.

 

str5

 

Αν ψήνεσαι κι εσύ να δροσίσεις και να ξαφνιάσεις την ημέρα σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις συντονισμένος στη σελίδα του Strongbow στο facebook για πολλές και διάφορες εκπλήξεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved