Η light εκδοχή του καλοκαιριού βρίσκεται στις συναυλίες του

Δες τον τρόπο να παίξεις έξυπνη μπαλίτσα στις Μαλακάσες, στις Πλατείες Νερού και στις Τεχνοπόλεις.

Ήρθε η εποχή που αρχίζουμε και κλείνουμε εισιτήρια για τις καλοκαιρινές συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα περίγυρα, ενώ ονειρευόμαστε εκείνες τις στιγμές που περάσαμε στην Τεχνόπολη, τη Μαλακάσα, την Πλατεία Νερού ή το Θέατρο Βράχων να τραγουδάμε «γκαρίζοντας» με όλη μας την ψυχή, παρέα με κάποιον μικρό ή μεγάλο καλλιτέχνη. Διότι, τα καλοκαίρια η φάση μας είναι: Συναυλία και μπίρα κρύα. Όλοι όσοι σέβονται τον εαυτό τους το ξέρουν αυτό.

Γενικά, δεν ξέρουμε αν την βρίσκεις με τις συναυλίες και αν περιμένεις πως και πως τα καλοκαίρια στην πόλη μόνο για αυτό, αλλά με τις έρευνες (αλλά και τις μπίρες) να βρίσκονται με το μέρος μας, πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά να δώσεις -σχεδόν- όλο σου τον μισθό σε αυτές. Ήξερες εσύ ότι μόλις 20 λεπτά συναυλίας αρκούν για να αυξήσουν το συναίσθημα της ευφορίας κατά 21%, ενώ το προσδόκιμο ζωής μπορεί να αυξηθεί κατά 9 χρόνια; Τώρα το έμαθες! Υπό τον ήχο του αγαπημένου σου συγκροτήματος ή καλλιτέχνη λοιπόν, φαντάζεσαι να «χτυπιέσαι» σαν να μην υπάρχει αύριο, με μια «πράσινη» μπίρα στο χέρι. Ξέρεις, αυτό το γυάλινο μπουκάλι με το κόκκινο αστέρι; Αυτό.

ddd

 

Μόνο που αυτή τη φορά θα παίξεις πιο έξυπνα. Όχι γιατί θα έχεις φάει τον άμπακο πριν, αλλά γιατί η Heineken σου συστήνει την πιο light εκδοχή της. Αυτή που θα κάνει το καλοκαίρι σου πιο ανάλαφρο, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση.

Επειδή λοιπόν, οι συναυλίες ξεκινούν από τις έξι το απόγευμα και κρατούν μέχρι αργά το βράδυ, κανείς δεν θέλησε να οδηγήσει σπίτι του μεθυσμένος. Όλοι όμως, θέλουμε να απολαύσουμε παραπάνω από μία κρύα μπίρα. Η Heineken Light είναι η lager μπίρα που λύνει όλα σου τα προβλήματα σε ένα μόνο βράδυ. Ακόμη και αυτό που θα είχες με τη δικιά σου, εάν γυρνούσες σπίτι και μύριζες αλκοόλ ή εκείνο που θα σε έλεγαν όλοι στην παρέα σου… φλώρο. Με μόλις 3,3% αλκοόλ, 86 θερμίδες ανά φιάλη και όλη την ουσία της φανταστικής της γεύσης, τώρα η φάση είναι «Less is More» και βγαίνεις πάντα κερδισμένος! Η νέα εποχή των συναυλιών ξεκίνησε και εμείς είμαστε οι πρώτοι που θα το ζήσουμε σωστά. Γιατί κάποιες φορές, είναι καλύτερα Light!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved