Υπάρχουν τα brunch και υπάρχει και το brunch του Rakkan

Εσύ ξέρεις από «Euroriental»; Ήρθε η ώρα να το μάθεις.

Ναι, μπορεί ο τίτλος του άρθρου να ακούγεται σαν αφoρισμός, όμως έτσι είναι. Κάτω από την ευφάνταση «ταμπέλα» Euroriental, o chef Γιάννης Σιμώτας και η ομάδα του έχουν επιμεληθεί ένα a la carte Brunch Menu, στο οποίο οι γευστικές αλχημείες και οι δημιουργικές προσμίξεις  από φημισμένες διεθνείς κουζίνες έχουν την τιμητική τους.

Όπου brunch και αβγό, και στο Rakkan μπορείς να δοκιμάσεις Αυγά Μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso ή Scrambled eggs με donut πατάτας & bacon. Οι επιλογές δεν σταματάνε εδώ, αφού έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το φινετσάτο Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι ή τα tacos μοσχαριού με wasabi coleslaw.

Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw 3

Φυσικά δεν λείπουν από το menu τα φημισμένα και πολυαγαπημένα πλέον burgers με βάση κοτόπουλο, rib eye ή σολομό, για τα οποία μπορείς εύκολα και χωρίς τύψεις να πουλήσεις μέχρι και την ψυχή σου προκειμένου να τα απολαύσεις.

 

Οι μόνες «τύψεις» έρχονται όταν θα πρέπει να ολοκληρώσεις τη  γευστική αμαρτία με τα γλυκά που σου προτείνει ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης. Κράτα σημειώσεις γιατί θα σου χρειαστούν: Perouvian Souffle, την Τάρτα Μήλου, τη Μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka και το Macae chocolate passion.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα συνοδεύσεις με δυναμωτικά smoothies, αλλά θα είναι κρίμα να μην δοκιμάσεις κάποιο τσάι από την πλούσια συλλογή του Rakkan.

Το Brunch menu του Rakkan προσφέρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13:00-17:00.

Rakkan Bar Restaurant

Κρατήσεις: 21 0808 7941 • Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Αθήνα,

Email: info@rakkanrestaurant.gr Web: www.rakkanrestaurant.gr

Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant, Instagram: @rakkanrestaurant



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved