Το Bagatelle Athens, πιστό στη φιλοσοφία του Joie de vivre και στη γαστρονομική του ταυτότητα που παντρεύει τη γαλλική φινέτσα με το κοσμοπολίτικο αθηναϊκό lifestyle, υποδέχεται για μία μοναδική βραδιά την κορυφαία οινοποιητική οικογένεια Famille Perrin, σε συνεργασία με την Jeroboam.
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, η Αθήνα συναντά τη Νότια Γαλλία σε ένα exclusive wine & dine event, όπου ο Thomas Perrin θα παρουσιάσει επιλεγμένες ετικέτες από τα εμβληματικά κτήματα Chateau de Beaucastel και Miraval, μέσα από ένα εκλεπτυσμένο pairing εμπνευσμένο από τα terroirs της Προβηγκίας και της κοιλάδας του Rhône.

Ο Executive Chef Joseph Kahat έχει δημιουργήσει ένα ειδικά επιμελημένο μενού τεσσάρων σταδίων, το οποίο αναδεικνύει τις signature γαστρονομικές του επιρροές. Από τα welcome bites με βασιλικό καβούρι και αρνίσιο croq, μέχρι τα καλοδουλεμένα entrées με καπνιστές Saint-Jacques και raviolo από cèpes, καθώς και το main course με slow-cooked beef cheeks συνοδευμένο από Vin Jaune sauce, κάθε πιάτο συνδυάζεται από σπάνιες και ιδιαίτερες σοδειές των Beaucastel Blanc 2023, Beaucastel Rouge 2022 & 2007, Muse de Miraval 2024 Magnum και Fleur de Miraval ER03.
Η βραδιά ολοκληρώνεται με δύο δημιουργικά desserts – μία αρωματική terrine αχλαδιού και το signature “truffle cloud” με macadamia και malt προσφέροντας ένα απολαυστικό κλείσιμο στην εμπειρία.
Με φόντο την ατμοσφαιρική αίθουσα του Bagatelle Athens και την απαράμιλλη αισθητική που το χαρακτηρίζει, το event υπόσχεται ένα ταξίδι στις γεύσεις, την κληρονομιά και την κομψότητα της γαλλικής οινοποιίας.

Τιμή: 210€ ανά άτομο
Μενού Executive Chef Joseph Kahat
Bagatelle Athens
Astir Marina Βουλιαγμένης, Απόλλωνος 77, Βουλιαγμένη 166 71
Instagram: @bagatelle_athens