Γράφει η Νέλλη Καλαμαρά
To αγαπημένο Food Tour κλείνει 40 επεισόδια και αποφασίσαμε να γιορτάσουμε αυτήν τη σημαντική επέτειο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, το διάσημο Papaioannou Restaurant στο Καβούρι. Τα εστιατόρια Papaioannou μετρούν σχεδόν 30 χρόνια ιστορίας και αποτελούν το απόλυτο συνώνυμο της κορυφαίας fish & seafood απόλαυσης για όσους γνωρίζουν να εκτιμούν την εξαιρετική πρώτη ύλη και τη φρεσκάδα της θάλασσας.
Εμείς λοιπόν ως ορκισμένες λάτρεις του καλού φαγητού δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καμία καλύτερη αφορμή για να βρεθούμε στο μαγευτικό σκηνικό του Papaioannou στο Καβούρι και να αφεθούμε στην απόλυτη κουζίνα των υλικών και της απλότητας, όπως ακριβώς ο Γιώργος Παπαϊωάννου την εκπροσωπεί εδώ και πολλά χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr