Άγιος Βάλε-Ντίνος: Η πιο Sweet Valentine day στο στέκι σου

Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε φίλους που υποστηρίζουν πως δεν πιστεύουν στον έρωτα και πόσο μάλλον στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά ακόμα και εσύ, πόσες φορές έχεις πει πως ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία εμπορική γιορτή και άμα είσαι ερωτευμένος γιορτάζεις καθημερινά; Μάλλον πολλές.

Ωστόσο, ο έρωτας στη ζωή είναι η κινητήριος δύναμη που ωθεί κάθε ανθρώπινη βάση και αυτό, μπορείς να το επιβεβαιώσεις από απλά καθημερινά πράγματα. Σκέψου, για παράδειγμα, κάθε φορά που βγαίνεις με τα φιλαράκια σου και πέφτει στο τραπέζι η ερώτηση «Τι νέα;». Σίγουρα, ένα από όλα, θα αφορά στον ερωτικό τομέα της ζωή σας. Ακόμα, όμως και τις φορές, που οι φίλοι σου είναι ξεκάθαρα απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή και αποφεύγουν το θέμα, ξέρεις πόσο έντονα υπάρχει στο μυαλό τους και πως, όσο και να λένε ότι δεν πιστεύουν στον έρωτα, χωρίς αυτόν δεν θα ήταν οι ίδιοι.

Η ημέρα, λοιπόν, που θα ακούτε επαναλαμβανόμενα με την παρέα την ερώτηση «Γιορτάζεις;» από φίλους, οικογένεια, το wanna be αίσθημα ή την αγαπημένη σας, είναι εδώ, οπότε μήπως φέτος για αλλαγή να απαντήσετε με χαμόγελο «Γιορτάζω»; Άλλωστε, γιορτάζετε τον έρωτα που σας δίνει ζωή και αυτό είναι αρκετό. Σήμερα λοιπόν, ξεκίνα και εσύ την ημέρα σου με διάθεση και σκέψου ότι μπορείς να περάσεις το βράδυ σου στο στέκι, πίνοντας το αγαπημένο σου cocktail από τον Βάλε- Ντίνο σου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το μπαρ και έχει ακούσει κάθε ιστορία σου και κάθε σενάριο του μυαλού σου. Μέρα που είναι, σίγουρα θα έχει κάτι πιο sweet να σου προσφέρει.

 

Περνώντας την ημέρα των ερωτευμένων με τον Βάλε- Ντίνο σου

Είναι Τετάρτη βράδυ, συγκεκριμένα 14 Φεβρουαρίου και ίσως να σου μοιάζουν όλα προβλέψιμα. Βγαίνεις, τελικά, για να πιείς το αγαπημένο σου cocktail και δεν είσαι ο μόνος. Λίγο πιο πέρα, ένα ζευγάρι ντυμένο «στα κόκκινα» έχει βγει για ρομαντικό date, από την άλλη το flirt πάει και έρχεται και εσύ κάθεσαι στο μπαρ, περιμένοντας τον κολλητό σου φίλο Ντίνο. Κλασικά, θα ξεκινήσετε τη συζήτησή σας με την χαρακτηριστική πια έκφρασή σου: «Βάλε Ντίνο να στα πω», περιμένοντας να δεις τι θα σου ετοιμάσει. Και κάπως έτσι, θα κυλήσει ξανά η βραδιά σου.

Τη σημερινή ημέρα, ωστόσο, υπάρχει κάτι ξεχωριστό: Το αποκλειστικό METAXA 12STARS Sweet Valentine cocktail που ετοιμάζει ο barman- κολλητός σου και αυτόματα με τον δικό του τρόπο κατευθύνει τη συζήτηση. Ξεκινάς και σκέφτεσαι πόσες φορές έχεις συμβουλεύσει την παρέα σου να ερωτευτεί, διότι στην πραγματικότητα πιστεύεις πως όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα έτσι. Και τις σκέψεις σου αυτές, τις μοιράζεσαι με τον Ντίνο.

Φυσικά, αν είσαι ερωτευμένος, θα μας πεις, δεν χρειάζεται μία μέρα του χρόνου για να το δείξεις, δεν χρειάζεται να συσσωρεύσεις όλη σου την καλή διάθεση για εκείνη την ημέρα, γιορτάζεις καθημερινά, ωστόσο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία αφορμή για να το κάνεις.

 

valentine11

 

Το cocktail που δημιουργεί την πιο Sweet Valentine Day σου

Η βραδιά συνεχίζεται στο αγαπημένο σου μπαρ και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ακόμα απολαυστικό και απρόσμενο cocktail, το METAXA Sweet Valentine. Φτιαγμένο με το πικάντικο, με νότες αποξηραμένων φρούτων METAXA 12 Αστέρων, που δημιουργείται από γλυκό κρασί μοσχάτο Σάμου, εκλεκτά αποστάγματα οίνου και μεσογειακά βότανα, για να εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στη συζήτηση περί έρωτα.

 

valentine12

 

Και τελικά, αναρωτιέσαι τι είναι ο έρωτας, ενώ σκέψεις του τύπου «ο έρωτας πρέπει να είναι έντονος και με χρώμα» περνούν από το μυαλό σου και δεν διστάζεις να τις πεις στον Ντίνο. Και όλα αυτά με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο και τα αποκλειστικά cocktails της ημέρας, που σε κάνουν να ξεχνάς όλα τα «Φοβάμαι να δεθώ», «Δεν είμαι για σχέση» και «Ποιος πιστεύει στον έρωτα»… των φίλων σου.

Και κάπου εδώ, σκέφτεσαι πόσο καλύτερα θα ήταν τα… ερωτικά των κολλητών σου, εάν όλη η παρέα αντιλαμβανόταν πως τελικά ο έρωτας είναι το «τώρα», το αυθόρμητο, το παρορμητικό, χωρίς κανόνες και «πρέπει». Αυθόρμητος και απλός, όπως μία έξοδος στο αγαπημένο σας στέκι για ένα cocktail με METAXA 12 Αστέρων.

Πώς μπορείς να τους το πεις; Ευχήσου τους απλά ένα «Sweet Valentine», όπως έκανε και ο σύμβουλος-κολλητός-barman σου Ντίνος σε εσένα.

 

valentine13

 

Φέτος, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξίζει να είναι διαφορετική για εσένα, αξίζει να είναι πιο sweet από ποτέ, χρησιμοποιώντας τα πιο απλά «συστατικά»: Συζήτηση με τον κολλητό σου πίσω από το μπαρ και METAXA 12 Αστέρων. Φέτος, άλλωστε, δεσμευμένος ή όχι, γιορτάζεις τον έρωτα που είναι η τρέλα στη ζωή σου, γιορτάζεις την κινητήρια δύναμή σου και μπορείς να το κάνεις μαζί με τον Βάλε-Ντίνο σου. Και μην ξεχάσεις να πεις ένα «Sweet Valentine» και στους κολλητούς, μέρα που είναι.

Αν, ωστόσο, δεν βρίσκεις, ακόμα, τα λόγια να τους το πεις, δες παρακάτω το βίντεο του Νίκου για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.

#METAXA #METAXA12Stars #METAXACocktails #TasteTheUnexpected

eneap image



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved