Άγιος Βάλε-Ντίνος: Μήπως ξέχασες να πάρεις δώρο στο έτερον ήμισυ;

Το ημερολόγιο δείχνει 14 Φεβρουαρίου και δύο πράγματα είναι δεδομένα μία ημέρα σαν κι αυτή: Το πρώτο είναι πως όλοι αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο ένας ερωτευμένος πρέπει να έχει μία συγκεκριμένη ημέρα για να γιορτάσει και το δεύτερο είναι πως σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για να χαρεί το έτερόν μας ήμισυ αυτήν την ημέρα.

Μπορεί, οι δύο παραπάνω σκέψεις να μοιάζουν κάπως αντιφατικές, ωστόσο σε μία σχέση οι αντιφάσεις είναι δεδομένες, έτσι δεν είναι; Αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά, πως πρέπει να σεβόμαστε τα θέλω του ανθρώπου που έχουμε δίπλα μας -ακόμη και εάν δεν τα καταλαβαίνουμε απολύτως- και φυσικά, να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας -ειδικά μία μέρα σαν τη σημερινή- πως όλα όσα περιμένει η αγαπημένη μας, είναι ένα δωράκι, μία πρόταση για έξοδο, μία γλυκιά κουβέντα ή τέλος πάντων μία αφιέρωση.

Τι γίνεται, όμως, αν ξεχαστείς και δεν της πάρεις δώρο; Δεν θέλουμε να σε αγχώσουμε αλλά είναι αντίστοιχο με το να ξεχάσεις την επέτειο σας ή τα γενέθλια της και σε αυτήν την περίπτωση, να σε ενημερώσουμε πως ούτε το METAXA 12 Αστέρων δεν σε γλιτώνει από το να περάσεις το βράδυ σου στον αναπαυτικό σας καναπέ. Κρίμα μέρα που είναι έτσι;

 

Το στέκι που πάντα θα «τρέχεις» μετά τον τσακωμό με το… πρόσωπο

Έχει φτάσει η ημέρα των ερωτευμένων και εσύ έχεις συνειδητοποιήσει πως έχεις ξεχάσει να της πάρεις δώρο. Ας είμαστε ειλικρινείς και ας παραδεχτούμε από την αρχή, ότι αυτό δεν θα είναι κάτι που θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ούτε φυσικά, δικαιολογίες όπως «Δεν κατάλαβα καν τι μέρα είναι με τόση δουλειά», «Από το πρωί ήμουν στο γραφείο» ή «Θα ορκιζόμουν πως αύριο είναι 14 Φλεβάρη» θα πιάσουν τόπο. Πίστεψέ μας, είναι δοκιμασμένες από πολλούς από εμάς και έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Αντί να αναλώνεσαι λοιπόν στο ποια δικαιολογία θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, σου προτείνουμε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς ποιο είναι το μέρος εκείνο που μπορείς να πεις τον «πόνο» σου και να βοηθηθείς. Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι; Τότε μάλλον πρόκειται για το μπαρ που αποτελεί στέκι σου και κάθε φορά πηγαίνεις για να συζητήσεις με τον bartender-σύμβουλό σου κάθε ανησυχία σου, ενώ εκείνος σου ετοιμάζει ένα από τα classic cocktails με βάση το METAXA 12 Stars, που δημιουργείται από γλυκό μοσχάτο κρασί Σάμου, εκλεκτά αποστάγματα οίνου, μεσογειακά βότανα και αρωματικά, ταυτόχρονα βγάζει πικάντικες νότες αποξηραμένων φρούτων, οπότε είναι ιδανικό για να συνδυαστεί με τις πιο αναπάντεχες γεύσεις σε απολαυστικά cocktails. Κι όμως, κάτι μας λέει ότι σήμερα θα έχει πιο sweet valentine γεύση από ποτέ.

Φέτος, άλλωστε, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μιλάει στην ψυχή σου και εσύ έχεις την ανάγκη να μιλήσεις στο bartender σου, πίνοντας ένα ποτό μαζί του, διότι ξέρεις ότι μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα από τον καθένα. Άλλωστε, είναι νωρίς για να ξαπλώσεις από τώρα… στον καναπέ.

 

valentinos1

 

Πώς αρχίζεις να πιστεύεις στον Βάλε-Ντίνο

Ναι, η δυσαρέσκεια της αγαπημένης σου θα είναι ξεκάθαρη και αναμενόμενη, εάν συνειδητοποιήσει πως ξέχασες την ημέρα των ερωτευμένων. Το ίδιο υποστηρίζει και ο Ντίνος, ο bartender- κολλητός σου, με τον οποίο δεν διστάζεις να μοιραστείς όλα αυτά που συμβαίνουν στη σχέση σου και σε απασχολούν.

Άκου λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα: Αφού, ακούσεις μερικές από τις πιο αστείες και περίεργες ιστορίες, που έχει να σου διηγηθεί -για ακόμη μία φορά- ο Ντίνος, ενώ θα παρασκευάζει το αγαπημένο σου cocktails με METAXA 12 Αστέρων, θα σε φέρει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις το πρώτο βήμα για να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… ξεχωριστή! Έχει, άλλωστε, ακούσει τόσες ιστορίες από τους θαμώνες του μπαρ, χωρίς ποτέ να προδίδει καμία και ξέρει τον τρόπο να σε παρακινεί μαζί με τα cocktails του.

Τι κι αν μέχρι τώρα, δεν της έχεις δώσει κάποιο special gift για τον Άγιο Βαλεντίνο, δεν είναι κρίμα να μην απολαύσετε ένα METAXA 12 Stars Sweet Valentine με ροδοπέταλα μαζί; Ναι είναι και το επιβεβαιώνει και ο Ντίνος, που πάντα τον ακούς. Μήπως τώρα άρχισες να πιστεύεις και εσύ σε έναν δικό σου Βάλε-Ντίνο; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να προσκαλέσεις τη σύντροφό σου στο στέκι σου και ο Ντίνος -φτιάχνοντας τα πιο γευστικά cocktails- θα φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα! Υπάρχει άλλωστε, καλύτερο δώρο από μία ρομαντική βραδιά για δύο, πίνοντας τα αγαπημένα σας cocktails;

 

valentinos2

 

Ο έρωτας τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει σχέση με τα ultra romantic σκηνικά ή τις καρδιές, αλλά με το καλό ποτό και την κουβέντα. Και όταν μιλάμε για καλό ποτό, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε το METAXA 12 Αστέρων, που ο Βάλε- Ντίνος σου το χρησιμοποιεί ως βάση για τα πιο απίθανα cocktails του. Για να περάσεις, τελικά, την πιο sweet valentine day με τη σύντροφό σου, χωρίς καν να γνωρίζει ότι παραμέλησες το δώρο της, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία ρομαντική στιγμή στο στέκι σας. 

Αν, βέβαια, ακόμα ψάχνεις ένα extra boost για να την πάρεις τηλέφωνο και να έρθει, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δεις στο παρακάτω βίντεο την περίπτωση του Παναγιώτη και…καλά να περάσετε!

#METAXA #METAXA12Stars #METAXACocktails #TasteTheUnexpected

eneap image



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved