Christmas Castle Fun Park: Ζούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο χωριό των αστεριών

Πάμε στο χωριό των αστεριών για μαγικά Χριστούγεννα!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει κι έχουμε ήδη μπει σε γιορτινή διάθεσή εδώ και κάποιες βδομάδες. Έχουμε στολίσει το δέντρο (μάλλον δεν έχουμε αφήσει γωνία του σπιτιού χωρίς αγγελάκι/αστεράκι/οτιδήποτε), ακούμε holly jolly τραγούδια (πόσες φορές να έχουμε βάλει τα Jingle Bells σε οποιαδήποτε εκδοχή κυκλοφορεί;) και έχουμε ξεκινήσει τα πρώτα χριστουγεννιάτικα movie nights. Για να μην μιλήσουμε για τα μελομακάρονα και τα gingerbread cookies, που προφανώς έχουν ήδη βρει τη θέση τους στην κουζίνα μας και το στομάχι μας (αφού τα φτιάξαμε οικογενειακώς, είναι κρίμα να μην ασχολείται κανείς μαζί τους).

Όλοι οι γονείς θέλουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα για τα παιδάκια μας, γιατί βλέπεις πόσο τα χαίρονται και (ελπίζουμε ότι) θα τα θυμούνται όταν μεγαλώσουν. Πώς, όμως, μπορούμε να κάνουμε αυτές τις γιορτινές μέρες μαγικές, ώστε να μείνουν πραγματικά χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά τους;

xristougenniatiko-xorio-2.jpg

Ένα διαφορετικό χωριό για μοναδικές γιορτές

Ποιος θα το περίμενε ότι στα βόρεια προάστια της πόλης, υπάρχει ένα μαγικό χωριό γεμάτο φως, χρώματα και χαρά, ένας παραμυθένιος προορισμό για τα παιδάκια μας (κι εμάς, ας μην κρυβόμαστε). Για να τον ανακαλύψουμε, αρκεί να πάμε μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, διότι, ναι στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, έχει στηθεί το παραμυθένιο Christmas Castle – Under the Stars και μας περιμένει οικογενειακώς, για να δούμε από κοντά το χωριό των αστεριών που μας κάνει να πιστεύουμε μικροί και μεγάλοι στη μαγεία των Χριστουγέννων!

xristougenniatiko-xorio-3.jpg

Με το πού φτάσουμε στον προορισμό μας, πηγαίνουμε κατευθείαν στα εργαστήρια και τα δωμάτια μυστηρίου του Άγιου Βασίλη και ετοιμάζουμε παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου! Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι τα Χριστούγεννα καταλαβαίνουμε την πραγματική σημασία της προσφοράς και του sharing is caring.

agios-basilis-parko.jpg

Ακολουθεί ατέλειωτο παιχνίδι στο τεράστιο Christmas Castle Fun Park (10.000 τ.μ. είναι αυτά) και συμμετέχουμε σε όποια από τις δεκάδες δωρεάν δράσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα στη σκηνή, αλλά και στους γύρω χώρους του πάρκου, θέλουμε. Εκεί βρίσκουμε μοναδικά extreme παιχνίδια όπως Top Spin, Boogie Woogie, τραμπολίνο, bungee jumping, το τρένο του Βόρειου Πόλου, το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Σπίτι του Τρόμου, roller coaster, συγκρουόμενα, πανοραμική ρόδα και carousel. Και επειδή κάθε παιδί ονειρεύεται Χριστούγεννα με χιόνι, πάμε για πατινάζ στο παγοδρόμιο του χωριού, έκτασης 400 τ.μ., για να ζήσουμε στο full τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Επιπλέον, για τους αυθεντικούς λάτρεις των αστέρων, υπάρχει ένα ξεχωριστό special corner με πολλές παναθηναϊκές δραστηριότητες για όλους- ώστε μια επίσκεψη δίπλα στην έδρα της ομάδας να συνδυαστεί και με την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Φυσικά, υπάρχουν καταστήματα εστίασης για να μην πεινάσει κανείς, αλλά αντίθετα να δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές γεύσεις.

xorio-ton-asterion.jpg

Για να ζήσουμε όλη την εμπειρία του Christmas Castle - Under the Stars, αρκεί να πάμε στο P5 του ΟΑΚΑ, μπροστά από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, σήμερα κιόλας και καθημερινά έως και τις 07/01, όποια μέρα της εβδομάδας μάς βολεύει, από τις 14.00 έως τις 22.00 τις καθημερινές και από τις 10.00 έως τις 22.00 τα Σαββατοκύριακα και αργίες. Σημειώνεται ότι, από 20/12 έως 07/01 το ωράριο διευρύνεται σε 10:00-22:00 όλες τις μέρες!

xorion-ton-asterion-2.jpg

Εισιτήρια, που μάλιστα περιλαμβάνουν δύο δωρεάν μάρκες για τα παιχνίδια του Christmas Castle Fun Park, βρίσκουμε στα ταμεία του Christmas Castle και στη more.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους λογαριασμούς του Christmas Castle – Under the Stars σε Instagram και Facebook και δείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων στις οθόνες σας (πριν τη δείτε από κοντά)!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved