Η Corona και το This is Living κρατούν τον παλμό του καλοκαιριού ζωντανό - Sunset party στην Αθήνα!

Η αγαπημένη μπίρα του καλοκαιριού με το motto της This is Living μάς ταξίδεψε σε ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο ηλιοβασιλέματα, μουσική και φυσικά παγωμένη Corona.

Μέσα 40 events σε όλη Ελλάδα, γέμισε το καλοκαίρι μας με αξέχαστες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες σε όλους μας. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στα ανεπανάληπτα γεμάτα guests και VIP καλεσμένους πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στη Μύκονο, στο iconic JackieO’ και στον Πειραιά, στο Che.

 

crona5

 

Τώρα, με το πέρας του καλοκαιριού η Corona έρχεται με ένα sunset πάρτι που θα κρατήσει τον παλμό του καλοκαιριού ζωντανό. Ο κύκλος των sunset πάρτι ολοκληρώνεται και η Corona υπόσχεται να μας χαρίσει ένα vibe και μια εμπειρία που θα κρατήσει το This is Living χαραγμένο στον νου κάθε παρευρισκόμενου.

 

crona4

 

Μέσα σε μια μικρή όαση στην αθηναϊκή ριβιέρα, η Corona μας προσκαλεί να κρατήσουμε το καλοκαίρι ζωντανό για λίγο ακόμα σε ένα all day event με μουσική – LIVE DJ SETS-  και πολλές experiential δράσεις.

 

crona3

 

Το Tahiti Beach ντύνεται στα χρώματα της Corona το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και είμαστε όλοι καλεσμένοι από νωρίς το μεσημέρι για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μπίρα σερβιρισμένη με μία φέτα lime! CHEERS σε ένα memorable SunSet Party!

 

crona2

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Tahiti Beach Bar

https://www.facebook.com/tahiti.gr/



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved