The Prodigy, Primal Scream, Lip Forensics συγκλόνισαν την Πλατεία Νερού

Η 13η μέρα του Release Athens 2023, παρά τον καυτό ήλιο, εξελίχθηκε σε μια απ’τις κορυφαίες βραδιές του φετινού καλοκαιριού, απ’αυτές που δικαιολογούν τη δημιουργία του hashtag #makingmemoriestogether.

Η ημέρα ξεκίνησε δυναμικά με ένα DJ set απ’τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, μέχρι να υποδεχθούμε το ντουέτο των Lip Forensics, οι οποίοι όχι μόνο απέδειξαν πως πρόκειται για μια απ’τις πιο ενδιαφέρουσες νέες μπάντες της εγχώριας σκηνής, αλλά φρόντισαν να κερδίσουν και νέους fans με την άψογη εμφάνισή τους.

 

Λίγο μετά τις 21:00 σειρά πήρε η παρέα του Bobby Gillespie, οι θρυλικοί Primal Scream με τη συνοδεία μια πενταμελούς χορωδίας. Οι Σκωτσέζοι παρουσίασαν ένα απολαυστικό σετ ψυχεδελικού ροκ, με επιλογές από ένα μεγάλος μέρος της δισκογραφίας τους, με αναμενόμενο highlight, τη συγκλονιστική εκτέλεση του “Loaded” με το εμβληματικό εξώφυλλο του “Screamadelica” να φωτίζει τη σκηνή.

Η συνέχεια ανήκε φυσικά στους Prodigy, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια απ’τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε φιλοξενήσει, σε ένα show που τα είχε όλα: Την ένταση μιας metal συναυλίας, τον παλμό ενός rave party, τη ρίγη συγκίνησης ενός rock show. Το σχήμα του Liam Howlett παρέδωσε ένα σεμινάριο headline εμφάνισης και κατάφερε απ’το εναρκτήριο “Breathe” μέχρι το φινάλε του “Out of Space”, να σηκώσει στον αέρα κάθε γωνιά της Πλατείας Νερού, με ένα show πραγματικό δυναμίτη που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Πλέον ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το πανηγυρικό φινάλε, με μια ημέρα που περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια. Το πιο σημαντικό hip-hop συγκρότημα όλων των εποχών, οι εννιά σπουδαίοι MCs και παραγωγοί των Wu-Tang Clan, έρχονται για να ρίξουν την αυλαία του Release Athens 2023 με τον καλύτερο τρόπο. Μαζί τους, ο ασταμάτητος Βρετανός rapper Ocean Wisdom και μερικά απ’τα κορυφαία ονόματα του εγχώριου hip-hop: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Ethismos & Melow, Twinsanity with DJ Micro. Τη βραδιά ανοίγει ο Junior SP. με το κατάλληλο DJ set.

Σας περιμένουμε!

Δες εδώ το photo-story από την 13η μέρα 

https://www.releaseathens.gr/photostory-day13-prodigy/

Εισιτήρια: releaseathens.gr / viva.gr

Επόμενο show: 

Πέμπτη 27 Ιουλίου: Wu-Tang Clan, Ocean Wisdom, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Ethismos & Melow, Twinsanity x Dj Micro, Junior SP.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved