Disturbed, Bullet for my Valentine, Nova Twins & O.Y.D. "σήκωσαν στον αέρα" την Πλατεία Νερού

Tο εκρηκτικό metal τριήμερο του Release Athens 2023 ξεκίνησε, με τους O.Y.D., Nova Twins, Bullet For My Valentine και τους Disturbed, να παρουσιάζουν 4 απολαυστικά σετ και να αποθεώνονται απ΄τους χιλιάδες οπαδούς τους.

Ήταν λίγο μετά τις 18:00, όταν οι O.Y.D. ανέβηκαν στη σκηνή για να ανοίξουν την έβδομη ημέρα του φεστιβάλ, και να αποδείξουν ότι πρόκειται για μια απ’τις κορυφαίες live μπάντες της χώρας. Στη συνέχεια, ήταν οι Nova Twins αυτές που επιβεβαίωσαν τα διθυραμβικά σχόλια που ακολουθούν τις εμφανίσεις τους και παρουσίασαν ένα σετ που τα είχε όλα: ένταση, ρυθμό και εθιστικά τραγούδια. 

Η Πλατεία Νερού πήρε φωτιά αμέσως μετά, με τους Bullet For My Valentine, να πραγματοποιούν μια μεγαλειώδη εμφάνιση, και το κοινό, απ’τις πρώτες νότες του “Scream Aim Fire” μέχρι τις τελευταίες των " Your Betrayal", "Tears don't fall", “Waking The Demon”, να μετατρέπoυν το χώρο σε ένα τεράστιο mosh pit.

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε φυσικά απ’τους Disturbed, στη μεγάλη τους επιστροφή στο Release Athens, με ένα εκπληκτικό show που βρήκε την ανταπόκριση που του άξιζε, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής του γκρουπ, ο απίθανος David Draiman, να ξεκαθαρίζει πως οι Disturbed είχαν μπροστά τους, το καλύτερο κοινό της περιοδείας τους μέχρι στιγμής.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε και πάλι σήμερα, σε μια ακόμη metal βραδιά, που αναμένεται να γράψει ιστορία. Οι Skybinder, Triptykon, Soulfly και Parkway Drive εγγυώνται μια απ’τις κορυφαίες metal βραδιές της χρονιάς.

Να είσαι εκεί!

Δες εδώ το photo-story της 7ης ημέρας:

https://www.releaseathens.gr/disturbed-photostory/

Επόμενα metal shows:

27.06 > Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder

28.06  >  Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed from Within

Εισιτήρια: releaseathens.gr / viva.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved