Οι Wardruna των Vikings ζωντανά στο Ηρώδειο στις 21 Σεπτεμβρίου

Οι Wardruna ζωντανά στο Ηρώδειο! Το συγκρότημα-φαινόμενο που έγινε διάσημο από την πολύ επιτυχημένη σειρά “Vikings”, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ωδείο στις 21 Σεπτεμβριου για μια από τις σπάνιες συναυλίες του! 

Wardruna σημαίνει “η φύλακας των μυστικών” ή “αυτή που ψιθυρίζει”. Το ομώνυμο συγκροτημα από την Νορβηγία έχει κατακτησει τον κόσμο με τον καθηλωτικό ήχο του και τα εντυπωσιακά shows του που δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο σε ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία. Στους έξι δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα, παρουσιάζουν την αρχαία νορβηγική μουσική αλλά και σκανδιναβικές παραδόσεις, βασιζόμενοι σε αρχέγονες πηγές, όπως οι νορβηγικές Ρούνες.

Για την απόκοσμη σκηνική παρουσία τους οι Wardruna φορούν κοστούμια “αγρίων”. Τραγουδούν στα αρχαία νορβηγικά και χρησιμοποιούν μουσικά όργανα από το μακριά χαμένο παρελθόν της Βόρειας Ευρώπης, όπως κέρατα κατσίκας, φλάουτα, άρπα στόματος, κρουστά από κόκκαλα ελαφιού, ενω δεν λείπουν οι ήχοι δέντρων, βράχων, νερού και άλλων στοιχείων της φύσης.

Τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκαν σε πολλές σκηνές της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Vikings”, προσφέροντας στους Wardruna μεγάλη προβολή. Τα εισιτήρια στις - έτσι κι αλλιώς σπάνιες - εμφανίσεις τους είναι πάντα περιζήτητα, με το κοινό να μιλάει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολύ πέρα από μια τυπική συναυλία. 

Η παράσταση τέλει υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Νορβηγίας στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Διακεκριμένη Ζώνη Α: 89€
Διακεκριμένη Ζώνη B: 75€
Ζώνη Α: 60€
Ζώνη Β: 50€
Ζώνη Γ: 45€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Δ): 37€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ ΣΤ): 35€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ζ): 31€
ΑΜΕΑ: 30€ 

Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr, Public και το δίκτυο του viva. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved