ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023: Όσα θέλεις να γνωρίζεις για το απόλυτο αθλητικό γεγονός της χρονιάς

Η προπόνησή σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Είτε είσαι από εκείνους που ανυπομονούν να έρθει το απόγευμα της Παρασκευής για να ξεδώσουν στο γυμναστήριο, είτε θέλεις να ξεκουράζεσαι τις Παρασκευές μετά το γραφείο… για να τα δίνεις όλα στο γήπεδο το Σάββατο, το σίγουρο είναι πως αν είσαι fit τύπος, οι ώρες των workout δεν σου είναι ποτέ αρκετές.

Βλέπεις, γύρω από τις προπονήσεις σου έχεις διαμορφώσει έναν συγκεκριμένο και ωφέλιμο τρόπο ζωής. Έχεις σίγουρα έναν καθιερωμένο χώρο που επιλέγεις σταθερά για τα workout σου, ενώ έχεις πάντα στο πλευρό σου το καλύτερο workout buddy, δηλαδή τον προπονητή σου, ο οποίος καταλαβαίνει εσένα και τις ανάγκες σου, όπως κανείς άλλος.     

Και αναμφίβολα, διατηρείς επαφή και με άλλους fitness enthusiasts, με τους οποίους μπορείς να μοιράζεσαι την αγάπη σου για την καλή φυσική κατάσταση και έχεις κάποια «είδωλα», τα οποία σε εμπνέουν και σου δίνουν κίνητρα για να εξελίσσεσαι και να τολμάς νέες μεθόδους προπόνησης. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, έχει σημασία να εξασφαλίσεις άμεσα το εισιτήριό σου για το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Βουλιαγμένης από τις 5 έως και τις 7 Μαΐου. Έτσι, όχι μόνο θα λάβεις μέρος σε μοναδικά fitness προγράμματα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών, αλλά θα συμμετέχεις και στο απόλυτο fitness event της χρονιάς, σε ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της fitness ζωής. 

 

 

Μία fitness εμπειρία υψηλού επιπέδου με τους κορυφαίους instructors

Ένας fit τύπος, όπως εσύ, δεν μπορεί να περιορίζει τον εαυτό του μόνο σε ένα είδος προπόνησης. Θέλει να δοκιμάζει διαρκώς νέα προγράμματα, να τεστάρει τα όριά του και να «σπάει» τα προσωπικά του ρεκόρ. Και για αυτό ακριβώς, δεν πρέπει να λείπεις από το φετινό ATHENS FITNESS FESTIVAL. 

Διότι κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν δέκα διαφορετικά προγράμματα γυμναστικής, όπως functional, cardio-fight mobility (CMF), frogman fit, indoor cycling, pilates, calisthenics, trampoline και yoga, ενώ σε αυτό θα λάβουν μέρος 120 κορυφαίοι instructors από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Πιο αναλυτικά, από τις 5 έως και τις 7 Μαΐου θα στηθούν κατά μήκος της παραλίας της Βουλιαγμένης δέκα fitness stages, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 09.00 έως και τις 21.00, για να βιώσεις μία μοναδική εμπειρία προπόνησης. Πραγματικά, πρόκειται για workout πολύ υψηλού επιπέδου, αφού για τις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα χρησιμοποιηθεί ο καλύτερος και πιο σύγχρονος γυμναστηριακός εξοπλισμός.

 

Untitled2

 

Ένα τριήμερο που είναι ειδικά αφιερωμένο σε λάτρεις του fitness 

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως τo «παραδεισένιο» μέρος, τα προγράμματα και ο εξοπλισμός, δεν είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να παρευρεθείς στο ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023. Διότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να χάσεις αυτό το τριήμερο event, είναι οι άνθρωποι. Εκπαιδευτές, προπονητές, αθλητές, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες από όλο τον κόσμο, θα βρίσκονται στην Ακτή Βουλιαγμένης για να μοιραστούν νέες, πρωτότυπες μεθόδους άσκησης και να προσφέρουν εντυπωσιακά θεάματα στο κοινό. 

Για παράδειγμα, το calisthenics το έχουν αναλάβει οι… μαγικοί αδερφοί Τανταλίδη και ο Νικόλαος Κρανιώτης, στο cardio-fight mobility θα γνωρίσεις τη Μαρία Βισβάρδη, στο τραμπολίνο θα σε «απογειώσει» η Λίλα Κασάπογλου και στο dance θα μάθεις μοναδικές φιγούρες από τον μάστερ Alexander Fomin. Φυσικά, αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα διεθνούς φήμης που θα παρευρεθούν στο ATHENS FITNESS FESTIVAL και θα σε εμπνεύσουν να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Extra tip: Αν είσαι φαν του cycling, να ξέρεις πως κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί ο Cycling Marathon με 12 top indoor master trainers instructors. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, να έκανες πετάλι, ενώ θα αγνάντευες το απέραντο μπλε του Σαρωνικού;

 

Untitled3

 

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Κλείσε σήμερα κιόλας το εισιτήριό σου, για να ζήσεις το ATHENS FITNESS FESTIVAL, δηλαδή το απόλυτο fitness «ταξίδι» στον κόσμο της ευεξίας. Αν θέλεις, μπορείς να πάρεις και τα μικρά σου μαζί, διότι στον χώρο θα υπάρχουν έμπειροι παιδαγωγοί από τη Nannuka, οι οποίοι μέσω του προγράμματος Fit Kids θα καθοδηγούν τα παιδιά, ώστε να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μία fitness εμπειρία η οποία θα τα κάνει να αγαπήσουν τη σωματική άσκηση. Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τις προπονήσεις, στην εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και ατελείωτο χορό, αφού θα πραγματοποιηθούν τρεις ξεσηκωτικές μουσικές βραδιές με γνωστούς DJs και συγκεκριμένα, τον Trixx, τον Agent Greg και τη Ms. Lefki.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην επίσημη ιστοσελίδα του ATHENS FITNESS FESTIVAL, στείλε email στο info@awff.gr ή κάλεσε στο 2103274505.

#ATHENSFITNESSFESTIVAL #ATHENSFITNESSFESTIVAL2023 #AFF2023 #TheJourneyBegins

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved