Instagram Οι καλύτερες πισίνες στην Αττική που πρέπει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι

Ούτε μωβ μέδουσες, ούτε ανησυχία για την βενζίνη. Βρίσκονται -σχεδόν- δίπλα σου και μπορείς να απολαύσεις την πολυτέλεια.

Οι παραλίες της Αττικής δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Βασικά δεν είναι καν επιλογή. Είναι ένας συμβιβασμός από την στιγμή που δεν βρισκόμαστε σε κάποιο νησί και παραμένουμε κολλημένοι στην πρωτεύουσα. Κι αν τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε μία φθηνή εναλλακτική, πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν συνυπολογίσεις την τιμή της βενζίνης, την ακρίβεια στα beach bars και τις μωβ μέδουσες που κάνουν την δική τους παρέλαση στα νερά της Αττικής, τότε θα πρέπει να στραφείς σε άλλες λύσεις.

Όπως οι πισίνες. Τα μέρη που κάποτε αποτελούσαν πολυτέλεια αλλά αν το καλοσκεφτείς, βολεύουν οικονομικά. Στην Αττική μπορείς να βρεις κρυφούς παραδείσους που θα σου προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση, πολυτέλεια και θα τους επισκεφτείς χωρίς να σκέφτεσαι την βενζίνη.

Αρτολίθια: Μία παραλία βγαλμένη από το εξωτερικό

 

Margi Hotel, Βουλιαγμένη

Ξαπλώστρες-κρεβάτια και γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Πρόκειται για μία από τις πιο πολυτελείς πισίνες της Αθήνας και αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον βρίσκεται στα Νότια προάστια.

 

Fresh, κέντρο Αθήνας

Τι καλύτερο από το να κάνεις μπάνιο με θέα την Ακρόπολη; Στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Fresh μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία. Αν θέλεις να χαλαρώσεις, υπάρχει η δυνατότητα για συνεδρίες Yoga.

 

Πισίνα, Μαρίνα Ζέας

Φύγαμε για Πειραιά; Η Πισίνα είναι το all day restaurant bar που κανείς και ποτέ δεν βαρέθηκε. Το μπανάκι στην πισίνα στο κέντρο του μαγαζιού συνοδεύεται από καφέ το πρωί και ποτό το απόγευμα και η θέα θα σε κάνει να τα χάσεις.

 

Mavili Beach, Πλατεία Μαβίλης

Για μπάνιο στο κέντρο της Αθήνας; Ναι. Στο ξενοδοχείο Alexandros στην πλατεία Μαβίλη θα συναντήσεις έναν χώρο που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί. Εκτός από το μπάνιο μπορείς να απολαύσεις το κοκτέιλ σου και έχει πλούσιο μενού για φαγητό.

 

Divani Caravel, Κέντρο Αθήνας

Ακόμη ένας χώρος στο κέντρο της Αθήνας που οφείλεις να επισκεφτείς. Η πολυτέλεια είναι το τελευταίο για το οποίο πρέπει ν’ ανησυχείς και αν μείνεις μέχρι το τέλος της ημέρας, θα απολαύσεις το τέλειο ηλιοβασίλεμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved