Βόλτα στην Κηφισιά: Η πιο ασυνήθιστα κλασική γειτονιά της Αθήνας

Διατηρητέες οικίες δίπλα σε cozy καφέ, πολυκαταστήματα πάνω σε δεντρόφυτους δρόμους και καταπράσινες πλατείες κοντά σε concept stores. Η Κηφισιά είναι μία «αστική όαση» μέσα στην πολύβουη Αθήνα και αξίζει να βάλεις το PULZE στην τσέπη σου και να την επισκεφτείς σύντομα.

Με τον Νίκο η σχέση μας έχει περάσει από πολλά στάδια. Στην αρχή ήταν ο «νέος» στο γραφείο και έπρεπε να τον βοηθήσω να προσαρμοστεί στη δουλειά. Στη συνέχεια έγινε αυτός ο «καλός συνάδελφος» που κάνει λίγο πιο διασκεδαστική την εργασιακή ρουτίνα και τέλος έγινε «φίλος» με όλη τη σημασία της λέξης. Έγινε αυτός ο κολλητός που μπορείς να πας για after office drinks, να γραφτείς μαζί του γυμναστήριο, να διαλέξεις πουκάμισο για το «καλό σου κοστούμι» και να δεις μαζί του την τελευταία ταινία της Marvel χωρίς να φοβάσαι πως θα σου αρχίσει το κήρυγμα του ότι είσαι «πολύ μεγάλος για να βλέπεις υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη». Εκτός από παρόμοιες συνήθειες, όμως, με τον Νίκο μοιραζόμαστε και κάτι ακόμα… την αγάπη μας για ασυνήθιστες εμπειρίες. Και κάπως έτσι, το bonding μας έγινε πιο ισχυρό με τo νέο PULZE.

H νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού προσφέρει όσα πραγματικά ζητάμε οι ενήλικες καπνιστές. Είναι κομψή και όλα-σε-μία καθώς δεν απαιτείται ξεχωριστή θήκη φόρτισης. Και μιλώντας για επιδόσεις,  το PULZE προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 πλήρη φόρτιση, η οποία διαρκεί μόλις 90 λεπτά. Επιπλέον, είναι ασυνήθιστα διακριτική, με λιγότερη μυρωδιά. Έτσι μπορούμε να απολαμβάνουμε μια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού χωρίς συμβιβασμούς.

Ζούμε και οι δυο μας στα Βόρεια, όποτε η Κηφισιά είναι το the place to be. Γιατί να κατεβαίνεις μέχρι το κέντρο, όταν μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί, μέσα στο πράσινο και στα πανύψηλα δέντρα;

 

Για καφέ στην Αγίων Θεοδώρων

 

 pulze1

 

Η βόλτα στην Κηφισιά ξεκινά με ένα… διάλειμμα. Στο δρομάκι της Αγίων Θεοδώρων βρίσκονται μερικά από τα πιο αξιαγάπητα καφέ της περιοχής. Ένα εσπρεσάκι στη Μέντα (Αγίων Θεοδώρων 5) είναι ό,τι πρέπει για να κάνουμε ένα γρήγορο catch-up αλλά και για να σημειώσουμε τα  check-points από τα οποία πρέπει να περάσουμε στη διάρκεια της παραμονής μας στην περιοχή. Και επειδή υπάρχουν μέρες που θες να καθίσεις σε ένα café λίγο παραπάνω (για να απολαύσεις και το PULZE για περισσότερη ώρα), πολλές φορές θα μας  βρεις και στο κλασικό Le Petite Fleur (Αγίων Θεοδώρων 6) για ζεστή σοκολάτα και αφεψήματα.

Για ψώνια στην Κασσαβέτη                                 

Μετά τον espresso μας κατηφορίζουμε στο κέντρο της Κηφισιάς. Ανανεώνουμε την corporate γκαρνταρόμπα μας (Polo Ralph Lauren Store, Κασσαβέτη 19). Δεν συμφωνούμε ποτέ στα χρώματα των blazers, πάντα εγώ διαλέγω το καφέ και εκείνος το μπλε, αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει. Και στο PULZE εγώ έχω την εντυπωσιακή Copper απόχρωση και εκείνος τη minimal Silver.

Για φαγητό στην Αγίου Δημητρίου

Εδώ μιλάμε. Διότι το φαγητό με φίλους είναι μια μικρή ιεροτελεστία. Θα μας στο Zambri (Aγίου Δημητρίου 9) όπου συζητάμε για ώρα αν θα παραγγείλουμε ζυμαρικά ή burger. Είναι συναρπαστικό να έχεις επιλογές, όπως τα δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης που διαθέτει το PULZE. H Standard λειτουργία ενεργοποιείται όταν αφήσουμε το κουμπί λειτουργίας της συσκευής στην πρώτη δόνηση και προσφέρει μια έντονη γευστική εμπειρία. Από την άλλη η Eco λειτουργία προσφέρει μια πιο διακριτική εμπειρία, την οποία μπορείς να απολαύσεις αν απελευθερώσεις το κουμπί λειτουργίας στη δεύτερη δόνηση.

Για ποτό στην Κυριαζή

Η συνέχεια είναι εξίσου απολαυστική. Είτε για Umami Cocktails στο αριστοκρατικό αρχοντικό του The Dalliance House (Κυριαζή 19) είτε λίγο πιο δίπλα για μπύρα στην πάντα ζεστή και φιλόξενη ξύλινη μπάρα της ιστορικής The Ploughman Pub (Κυριαζή 14), η οποία θα γιορτάσει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργείας της στη γειτονιά της Κηφισιάς (αφού πρώτα την αγάπησαν σε Ιλίσια και Μεταξουργείο). Μάλιστα μέχρι να φτάσει το ποτό μας, βρήκα χρόνο να καθαρίσω το PULZE. Το εργαλείο γρήγορου καθαρισμού βρίσκεται στη βάση της συσκευής, άρα όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς να καθαρίσεις τη συσκευή σου εύκολα και γρήγορα. Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με τον καθαρισμό ή άλλη λειτουργία της συσκευής σου, η εξυπηρέτηση πελατών PULZE Care θα είναι εκεί για να σε συμβουλεύσει.

 

pulze2

 

Και για όση ώρα κάναμε όλη αυτή τη βόλτα στην αγαπημένη Κηφισιά, δεν ανησυχήσαμε ούτε λεπτό ότι θα συνέβαινε κάποιο απρόοπτο με το PULZE που βρισκόταν στις τσέπες μας. Η λειτουργία κλειδώματος διασφαλίζει ότι η συσκευή δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί κατά λάθος στη διάρκεια της μεταφοράς της.

Η Κηφισιά προσφέρει αμέτρητες επιλογές για όλους εμάς που γίναμε locals, αλλά και για όσους αναζητούν εναλλακτικές επιλογές στα συνηθισμένα στέκια τους. Όπως η εναλλακτική επιλογή που προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές το PULZE, που φέρει την εγγύηση της υπογραφής των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff. Με ορμητήριο και τόπο συνάντησης την πάντα αγαπημένη Κηφισιά, αυτός ο χειμώνας θα είναι άκρως απολαυστικός!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved