The Food Tour: Στο «il Salumaio d’Atene» η ποιότητα έρχεται πάντα πρώτη

Το «The Food Tour» με τους Σαμάνθα Αποστολοπούλου (pescatarian) και Χρήστο Κάβουρα (meat lover) ξεκινάει την περιήγησή του στα πιο διάσημα εστιατόρια της Αθήνας δοκιμάζοντας τα καλύτερα πιάτα τους, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει την ιστορία τους μέσα από τα λόγια των ίδιων των ιδιοκτητών τους.

Ένα εστιατόριο είναι μεν το φαγητό του, ταυτόχρονα όμως καθρεπτίζεται και από την ποικιλία που διαθέτει το μενού, τον τρόπο υποδοχής και συμπεριφοράς του service, την πελατεία που μαζεύει, την ενέργεια του χώρου και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες. Αυτές που υπαγορεύουν στο τέλος της ημέρας το αν τελικά άξιζε ένα δείπνο στο συγκεκριμένο μέρος ή όχι. Μαζί με τα παραπάνω ωστόσο, κάθε εστιατόριο χαρακτηρίζεται μέσω ιστοριών από τη μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του, οι οποίες μπορεί να επηρέασαν τον τρόπο λειτουργίας, το χαρακτήρα της διακόσμησης, ακόμα και πολλά φαγητά του μενού.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr