La Noche Blanca Party: Το πολυαναμενόμενο white party του φετινού καλοκαιριού έρχεται

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, το COYA Mykonos υποδέχεται για πρώτη φορά το δημοφιλές La Noche Blanca, το θεματικό καλοκαιρινό ετήσιο white party που διοργανώνει παγκοσμίως ο Όμιλος COYA σε όλα τα εστιατόρια του Ομίλου.

Με τον αέρα, τα χρώματα και τον ήλιο των κυκλαδίτικων νησιών να αποτελούν σύμβολο του καλοκαιριού, το μαγευτικό και λαμπερό νησί της Μυκόνου γίνεται ο πρώτος προορισμός που θα φιλοξενήσει για φέτος το La Noche Blanca party, με επόμενο προορισμό το COYA Mayfair.

Το La Noche Blanca party έρχεται στο COYA Mykonos, φέρνοντας στην κοσμοπολίτικη Μύκονο τον ρυθμό, την ενέργεια και τα μοναδικά μουσικά beats του COYA,  για να προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία μέσα από έναν συναρπαστικό κόσμο γεύσεων, ήχων και αρωμάτων.

Σε ένα ανανεωμένο και ανατρεπτικό σκηνικό, το εστιατόριο COYA Mykonos θα μεταμορφωθεί στα λευκά με μία πινελιά χρυσού και λάμψης που θα αναδείξει κάθε γωνιά του COYA, ενώ live performances θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους χώρους καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

6COYA Mykonos LNB party

Το white themed party θα προσκαλέσει τους επισκέπτες του COYA Mykonos να κάνουν την εμφάνιση τους σε total white καλοκαιρινά looks και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού, ποτού αλλά και χορού υπό τον ρυθμό και τους ήχους των ταλαντούχων COYA DJs & performers. Το υπαίθριο εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του από το απόγευμα για όσους θέλουν να απολαύσουν το γεύμα τους, ενώ τα δύο Pisco Bar & Lounges θα παραμείνουν ανοιχτά όλο το βράδυ σερβίροντας από νωρίς τα διάσημα signature cocktails του COYA και, όσο κυλάει η βραδιά, επιλεγμένες ετικέτες ποτών.

Το ρυθμό στο πρώτο La Noche Blanca party του φετινού καλοκαιρινού θα δώσουν οι διάσημοι DJ του COYA,  Alex Twin και o Music Director, Stephane Petit.  Σε μια εκρηκτική και άκρως δυναμική ατμόσφαιρα, θα αναλάβουν τα decks για να ξεσηκώσουν το κοινό μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς ήχων υψηλής ποιότητας, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει για πρώτη φορά εκείνη τη βραδιά το νέο EP που δημιούργησε o DJ Valeron του Scorpios. Όλα τα κομμάτια της βραδιάς θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμα στη λίστα του COYA music label.

7COYA Mykonos LNB party

Το COYA Mykonos παρέχει ακόμη τη δυνατότητα σε εκλεκτούς επισκέπτες που αναζητούν μια ιδιαίτερη εμπειρία, να επιλέξουν για τη βραδιά έναν ιδιωτικό χώρο, με δική του πρόσβαση και διακοσμημένο ειδικά για την περίσταση, όπου θα απολαύσουν  μοναδικό VIP σέρβις και επιλεγμένες ετικέτες ποτών και κρασιών, στην εξαίσια ατμόσφαιρα του COYA Mykonos.

To πρώτο La Noche Blanca party του φετινού καλοκαιριού έρχεται στο COYA Mykonos σε μια μυκονιάτικη λαμπερή βραδιά που δεν θα ήθελε να χάσει κάνεις!

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τη διεύθυνση: reservations.mk@coyarestaurant.com

Είσοδος: 7:30μμ, μόνο κατόπιν κράτησης

3COYA Mykonos LNB party 

Ώρες Λειτουργίας του Εστιατορίου και του Pisco Bar & Lounge

Δευτέρα – Κυριακή: 7:30μμ – 03:30πμ

(Ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να τροποποιηθούν)

Επικοινωνία

Διεύθυνση: οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια, 84600 Μύκονος

Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com

Ακολουθήστε μας στο instagram.com/coyamykonos/



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved