Τώρα που άνοιξε ο καιρός ήρθε η ώρα για Drunk Sinatra

Ο Frank σου κλείνει το μάτι και σερβίρει εμπειρίες στο καλύτερο μπαρ της πόλης.

H αλήθεια είναι πως στην Αθήνα, δύσκολα βρίσκεις μαγαζιά τα οποία θα έχουν την ίδια κίνηση σε κόσμο με εκείνη στα μπαράκια των νησιών. Έχουμε στο μυαλό μας πως με το ξεκίνημα του καλοκαιριού το Κέντρο αδειάζει και κάνουμε το λάθος να την ξεγράφουμε από τον χάρτη της διασκέδασης. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

DRUNK2

Το Drunk Sinatra είναι αυτό το αυθεντικό all-day spot που έλεγαν οι Αμερικάνοι στην δεκαετία του ’50. Το μέρος όπου πήγαινες να πιεις τον καφέ σου ακούγοντας απαλή jazz, θα επέστρεφες στο διάλλειμα που είχες από το γραφείο για να τσιμπήσεις κάτι και αργά το βράδυ θα έπινες τις ποτάρες σου. Και ένα τέτοιο μαγαζί είναι και το Drunk Sinatra.

18010937 10213031829975620 6556361377790953063 n

To Drunk ή Frank όπως το λένε οι πιστοί του φίλοι, έχει αυτή την ζεστή ατμόσφαιρα που συνδυάζει το συναίσθημα της ελευθερίας με την αυθεντική νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα – γιατί κακά τα ψέματα στην Ελλάδα το γλεντάμε καλύτερα από όλους. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, η Θησέως αναμένεται να γεμίσει με ξενύχτηδες που ψάχνουν το κέφι και την διασκέδαση στην μπάρα ή τα τραπέζια του Drunk. Τι παίζει; Εξαιρετικά κοκτέιλ, αναφορές σε 50s και 60s τόσο στο ντεκόρ όσο και στις μουσικές και, λίγο-πολύ, ένα μαγαζί που μαζεύει τον καλύτερο κόσμο της πόλης, αυστηρά για όσους θέλουν να πιουν ένα-δύο ποτάκια παραπάνω και να μπουν στο πνεύμα (και τις συνήθειες) του μεγάλου Frank Sinatra.

DRUNK4

Tα ποτά είναι σε λογικές τιμές, η μουσική και ο κόσμος θα σε εμπνεύσουν να μείνεις αρκετά παραπάνω με το  Rat Pack σου, ενώ στην τριγύρω περιοχή της Κολοκοτρώνη έχεις να διαλέξεις από την Καυτή Πατάτα και το Hot Hot, μέχρι το Los Loros στην Ξενοφώντος για να καλύψεις τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες σου. Άρα το σημείο το λες και βολικό.

drunk670

Το Drunk Sinatra είναι από τα μαγαζιά που ανακοινώνουν το ξεκίνημα της διασκέδαση στην πόλη. Στην καρδιά του Κέντρου, της Αθήνας, είναι το μπαρ που σέβεται όλους εμάς τους ξενύχτηδες που αγαπάμε τα καλά ποτά και την ακόμα καλύτερη μουσική και που έχουμε μάθει να δημιουργούμε απίθανες ιστορίες. Άλλωστε οι ομορφότερες, ξεκινούν με ένα ποτήρι ποτό.

Θησέως 16, Κέντρο, 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved