Πρωινό: Φάε σαν επιτυχημένος άντρας

Από τη στιγμή που αυτό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, γιατί να μην την ξεκινήσεις σαν ηγέτης;

Ξέρουμε κι εμείς πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να φροντίζεις κάθε μέρα για ένα σωστό και ισορροπημένο πρωινό. Από τη μία οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας και από την άλλη ο εξωτισμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε οι Έλληνες το πρώτο γεύμα της ημέρας, το καθιστούν μια σχεδόν ακατόρθωτη διαδικασία. Το πλούσιο πρωινό για τους περισσότερους από εμάς είναι απλά ένα κλισέ αμερικάνικης ταινίας καθώς βλέπουμε μια πολύ χαρούμενη οικογένεια ανάμεσα σε πεντόκιλα χυμού πορτοκαλιού και γάλακτος, βουνά από τηγανίτες, τρίπατα τοστ και ομελέτες σαν χαρταετοί. 

 

 

Δεν είμαστε 100% σίγουροι για τους λόγους που οι περισσότεροι Έλληνες δεν παίρνουν ένα σωστό πρωινό και σίγουρα δεν είναι μόνο λόγοι κόστους και χρόνου. Έχουμε δει όλοι την εικόνα των Ελλήνων τουριστών που εφορμούν σαν γύπες στους μπουφέδες των ξενοδοχείων. Θα τηρήσουν με ευλάβεια το ωράριο 7-9 για να προλάβουν θα φορτώσουν το πιάτο τους σαν λατέρνα και αν χρειαστεί θα βάλουν και περίσσευμα. 

Ίσως αυτό που χρειάζεται για να εντρυφήσουμε στη θαλπωρή ενός ολοκληρωμένου πρωινού σε καθημερινή βάση να είναι ένα παραπάνω κίνητρο. Καλύτερο κίνητρο από τη σύνδεση της διατροφής με την επαγγελματική επιτυχία δεν υπάρχει. Είναι σχεδόν πιο δελεαστικό κι από τα οφέλη της σωστής διατροφή στο σώμα σου και γι’αυτό αναζητήσαμε το μυστικό της επιτυχίας αντρών που επιτύχει στον στίβο της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και αλλού.

 

 

Το ακριβές ποσοστό της επιτυχίας που οφείλεται στο πρωινό είναι σίγουρα δύσκολο να προσδιοριστεί και σίγουρα δεν αρκεί να πίνεις πολλά smoothies για να γίνεις εκατομμυριούχος. Από τη στιγμή όμως που η αρχή είναι το ήμισυ του παντός σίγουρα θα παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Οι διατροφικές συνήθειες των αντρών που αναφέρονται στις παραπάνω gallery διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους και κάποιες είναι και αρκετά ασυνήθιστες. Σίγουρα θα βρεις τη δική σου αφορμή για να ένα πρωινό που δεν περιλαμβάνει μόνο έναν καφέ στα όρθια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved