Έρευνα: Γιατί κάποια φαγητά έχουν καλύτερη γεύση την επόμενη μέρα;

 Κι όμως δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη.

Συγκεκριμένα ο food scientist Charles Spence έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία που λέει πως κάποια συγκεκριμένα φαγητά έχουν πολύ καλύτερη γεύση όταν ξαναζεσταθούν την επόμενη μέρα.

Πόσο καιρό όμως είναι το όριο για να φάμε ξανά ένα φαγητό; Ο Charles Spence επιμένει πώς μόνο μία μέρα μπορούμε να το κάνουμε. Δηλαδή μίας ημέρας φαγητό μπορούμε με άνεση να ξαναζεστάνουμε και να έχει καλύτερη γεύση από χτες.

5 φαγητά που εμείς οι άντρες δε θα φτιάξουμε ποτέ

 

Ο Charles Spence είναι καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και επίσης ασχολείται με την ψυχολογία του φαγητού.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι έδειξε η έρευνα του για το ξαναζεσταμένο φαγητό:



4 SHARES