Με τον κορονοϊό αυξήθηκε το φαγητό στις καντίνες

Ευκαιρία για τον κόσμο να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο το βρόμικο που μας μεγάλωσε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμασταν καμία δικαιολογία για να φάμε από καντίνα. Ούτε κορωνοϊούς, ούτε γρίπες, ούτε πλημμύρες και καταποντισμούς. Για κάποιους από εμάς, ήταν πάντα το φαγητό που προτιμούσαμε μετά τα ποτά και αυτό δεν θα το αλλάξει τίποτα. Πόσο μάλλον όταν το φαγητό από καντίνα είναι κάτι περισσότερο από κάλυψη της πείνας. Είναι ιεροτελεστία.

Να λοιπόν που μία πρόσφατη έρευνα από το πανεπιστήμιο του Γουόρικ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει ότι φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις αρχές του Ιουνίου, έχει αυξηθεί η ζήτηση του φαγητού από food stands και food trucks. Τα τελευταία για όσους γνωρίζουν, είναι οι ομότιμες καντίνες του εξωτερικού που προωθούν όσο καλύτερα μπορούν την κουλτούρα του street food. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος προτιμά να παραμένει όρθιος στον καθαρό αέρα περιμένοντας και καταβροχθίζοντας το φαγητό, παρά να μπαίνει στα καταστήματα. Παρότι οι περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα τηρούν τα μέτρα, η Αγγλία φαίνεται να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Όχι όμως και τα food trucks.

 

 

Τουλάχιστον ας το δούμε από την όμορφη οπτική όλο αυτό. Ευκαιρία για περισσότερο φαγητό από τις καντίνες. Όχι μόνο δεν έχουμε λίγες, αλλά στην Αθήνα είναι και κορυφαίες.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved