H Mansory δίνει 1.100 άλογα και μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση στη Ferrari SF90

Αυτές οι αεροτομές θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγαλύτερη οργή στην Ιταλία κι από την πίτσα με ανανά.

Η Mansory συνεχίζει ακάθεκτη να απαντά κανονικά στο ρητορικό ερώτημα «Μα γιατί να μπει κάποιος στη διαδικασία να βελτιώσει ένα hypercar;» και αυτή τη φορά βάζει στο συνεργείο μια απλή Ferrari SF90 Spider, για να βγάλει την SF9XX Tempesta Celeste, που στα ιταλικά σημαίνει ουράνια καταιγίδα, και είναι πολύ ταιριαστό το νέο της όνομα.

Πώς η Ferrari Purosangue θα αλλάξει την αυτοκίνηση 

Εξωτερικά η SF90 έχει δεχτεί πλήθος αεροδυναμικών βοηθημάτων σχεδόν σε κάθε της επιφάνεια, ακόμα και σε σημεία που δεν φανταζόμασταν ότι θα υπήρχε κάποια ανάγκη, εκτός από την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του κατόχου της. Όπου δεν μπορούσαν να κοτσάρουν κάποια αεροτομή, άνοιξαν τρύπες για αεραγωγούς και κάπως έτσι στο Maranello άρχισαν να γκουγκλάρουν τρόπους για χαρακίρι.

 

 

Κάτω από την επιεικώς αμφιλεγόμενη εμφάνιση, ο υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4 λίτρων έχει δεχθεί κι αυτός την αγάπη της Mansory και μαζί τους γνωστούς 3 ηλεκτροκινητήρες, αποδίδει πλέον 1.100 άλογα που ίσως και να μπορούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της εμφάνισης της Tempesta Celeste. Οι επιδόσεις της είναι όσο διαστημικές περιμέναμε, με την τελική της ανοιχτής Ferrari να φτάνει τα 355 χαω, αν και δεν ξέρουμε αν θέλουμε νιώσουμε αυτή την τελική χωρίς οροφή.

 

 

Στο εσωτερικό της, η SF9XX δυστυχώς ακολουθεί την ίδια οδό με την εξωτερική εμφάνιση, σπάζοντας το στερεότυπο που θέλει τον εσωτερικό κόσμο να είναι πιο σημαντικός και πιο όμορφος από την εμφάνιση. Το γαλάζιο δέρμα κυριαρχεί, στην ίδια γαλάζια απόχρωση που έχει και εξωτερικά, και όπου δεν μπορούσε να μπει δέρμα, μπήκε ανθρακόνημα, όπως ακριβώς και στο εξωτερικό με τις αεροτομές. 

Κι όμως το γαλάζιο πάει πολύ σε μία Ferrari, αρκεί να γίνει σωστά

Τιμή δεν ανακοίνωσε η Mansory για τη δημιουργία της, αλλά με αυτά τα γαλάζια δερμάτινα πατάκια, είμαστε σίγουροι ότι θα μας ενοχλούσε ακόμα κι αν την έδιναν κοψοχρονιά, άγνωσται αι βουλαί των πλουσίων. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved