Άπειρα ρισπέκτ στην Εθνική Νιγηρίας που έσκασε στο αεροδρόμιο ντυμένη Blues Brothers

Όποιος δεν κερδίζει στο γήπεδο, κερδίζει στην κουστουμιά.

Ό,τι και αν σου έχουμε πει μέχρι τώρα για το στυλ, δεν πρέπει να ξεχνάς το βασικότερο: στο τέλος της ημέρας, το τι φοράς έχει να κάνει με το τι σε κάνει να νιώθεις άνετα. Όσους «κανόνες» και αν παρεμβαίνει, όσο «ξεπερασμένο», μπερδεμένο ή οτιδήποτε άλλο και αν δηλώνει το ρούχο σου.

Κάτι τέτοιο έκανε και φέτος η Εθνική Νιγηρίας, η οποία θα σκάσει στο Μουντιάλ LIKE A BOSS. Τις εμφανίσεις τις είδαμε και τις χαρήκαμε. Μιλάμε άλλωστε για την χώρα που έβγαλε Yekini και Amokashi σωστά; Οι ατομάρες λοιπόν έχουν kit και fan clothing από την Nike.

DVcZvl8XcAALCJg

 

Τίμιες ε;

Ακόμα πιο τίμιο όμως, ήταν το επίσημο ντύσιμο της αποστολής που στοχεύει στα λευκά. Με μία πρώτη όψη, δεν ξέρεις αν πρόκειται για μπάντα που ταξιδεύει για το Λα Βέγκας ή αν πρόκειται για τα μακρινά ξαδέρφια των Blues Brothers.

Dfaj2hhWAAICf4i

 

Έπαιξε μπάλα με το άσπρο η Νιγηρία και το πράσινο, φορώντας τα καπέλα της και βγάζοντας τις ομαδικές της φωτογραφίες. «ΝΕ ΤΙ; Το θέλαμε, το κάναμε και μαγκιά μας. Τουλάχιστον έχουμε γούστο». Και θα μπορούσες πράγματι να πεις πως έχουν γούστο. Ή και όχι. Θα δείξει.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως αυτή η κίνηση της Νιγηρίας, είναι των πραγματικών παιχταράδων που δεν δίνουν δεκάρα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τις υπόλοιπες «μικρότερες» ομάδες. Και ένα μάθημα που διδάσει το εξής.

 

Nigeria Keeps Winning the World Cup style gq

 

Άπαξ και δεν μπορείς να κερδίσεις στη μπάλα, κοίτα να κερδίσεις στις εντυπώσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved