Ο Ρόμπι Γουίλιαμς λέει «Let Me Entertain You» στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Κι εμείς του λέμε «άντε, ανέβα πες κανά τραγουδάκι».

Θα γίνουν πραγματάκια τελικά στη Ρωσία. Όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ (14/6), στο ειδικά διαμορφωμένο stage που θα έχει στηθεί στο στάδιο Λουζνικί, θα ανέβει ο γνωστός Βρετανός καλλιτέχνης Robbie Williams.

Το άλλοτε μέλος των Take That που πριν από τρία χρόνια είχε έρθει και στη χώρα μας, δέχτηκε να προλογίσει μουσικά τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου και είναι έτοιμος να μας διασκεδάσει με μία δική του playlist την οποία έχει ετοιμάσει ειδικά για την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, πριν από τη σέντρα του αγώνα Ρωσία-Σαουδική Αραβία.

«Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, αλλά το να βρεθώ στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπροστά σε 80,000 θεατές και πολλά εκατομμύρια ανά τον κόσμο είναι παιδικό όνειρο», λέει μεταξύ άλλων ο Βρετανός, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

 

Very excited to be returning to Russia to perform at the opening of the @FIFAWorldCup - tune in early on Thursday for an unforgettable show! #WorldCup pic.twitter.com/skwCwt21SM

— Robbie Williams (@robbiewilliams) June 11, 2018

 

Μαζί του θα βρίσκεται και η Ρωσίδα τραγουδίστρια, Αΐντα Γκαριφούλινα, ενώ στη σκηνή κάποια στιγμή αναμένεται να ανέβει και ο Ρονάλντο. Όχι ο κλάψας, το φαινόμενο. Ακόμα δεν ξέρουμε αν ο δις κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πιάσει μικρόφωνο, ωστόσο και μόνο η παρουσία του μπροστά σε 80.000 θα προμοτάρει με τον καλύτερο τρόπο το τεράστιο event του καλοκαιριού.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved