Ο αθάνατος συνδυασμός σακάκι με t-shirt που δεν απογοητεύει ποτέ

10 συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ιδέες.

Μέσα σε όλα τα καλούδια που κυκλοφορούν για ρούχα, οφείλουμε να μιλήσουμε για τον συνδυασμό που δεν έχει απογοητεύσει ποτέ κανέναν άντρα. Το δίπτυχο της επιτυχίας ακούει στο όνομα σακάκι και t-shirt. Είναι η τίμια λύση για όλους εκείνους που θέλουν να κρατούν ένα καλοντυμένο urban στυλ, το οποίο δεν είναι αυταρχικό και μπορεί να σε εξυπηρετήσει όλες της ημέρας. 

Ρίξε μία ματιά και σε αυτά εδώ τα t-shirts.

 

Τι να θυμάσαι για το t-shirt

Υπάρχει πλήρη ελευθερία αλλά προσπάθησε τα χρώματα να μπορούν να συνδυάζονται αρμονικά με εκείνο του σακακιού. Αν το χρώμα στο σακάκι είναι έντονο, δεν θα πρέπει να είναι και στο t-shirt γιατί κινδυνεύεις να μοιάζεις με βεγγαλικό. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν περιορισμοί στο design. Είτε είναι με ρίγες, είτε είναι με στάμπες, είτε είναι μονόχρωμα.

Τι να θυμάσαι για το σακάκι

Καλό θα είναι να αποφεύγεις τα σταυρωτά. Όχι επειδή είναι λάθος, αλλά επειδή είναι από την φύση τους πιο επίσημα και δένουν μόνο με κοστούμι. Σε γενικές γραμμές, για την δική σου και μόνο βολή και για να μπορείς να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερους συνδυασμούς, προτίμησε μονόχρωμα σακάκια σε απαλά χρώματα.

Δες τώρα τους παρακάτω 10 συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν στις εξόδους σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved