Το λάθος που δεν πρέπει να κάνεις όταν φοράς σταυρωτό σακάκι

Τι πρέπει να γνωρίζεις για να μην την πατήσεις σαν τον Tom Holland.

Το σταυρωτό σακάκι σε κερδίζει από την πρώτη ματιά. Είναι ένα elegant ρούχο που προσδίδει κύρος σε όποιον τον προτιμήσει. Στην δεκαετία του ‘50 θα έβλεπες να το φορούν μόνο οι άντρες άνω των 40, αλλά η fit γραμμή που έχει στις μέρες μας το έχει κάνει πρώτιστη επιλογή για τους νέους και δη τους celebrities – βλέπε Miles Teller ή Michael B. Jordan.

Το θέμα είναι πως, όπως κάθε ρούχο, έτσι και αυτό έχει τους δικούς του κανόνες. Κάτι που ο SpiderMan της φωτογραφίας, ο πιτσιρικάς Tom Holland, είτε δεν γνώριζε, είτε δεν είχε κανέναν να του δείξει. Και το πρόβλημα, βρίσκεται στο κούμπωμα.

GettyImages 665065120

Παρότι το σταυρωτό σακάκι σε προδιαθέτει να το κουμπώσεις, πρέπει να θυμάσαι ότι ποτέ δεν κάνεις ποτέ με όλα τα κουμπιά του. Το τελευταίο κουμπί, όπως κάνεις ομοίως με ένα κανονικό σακάκι ή ένα γιλέκο, πρέπει να μένει πάντα ξεκούμπωτο. Όχι μόνο επειδή σου δίνει άλλο αέρα, αλλά προσφέρει περισσότερη ευκολία στην κίνηση. Βλέπεις, ειδικά στο σταυρωτό σακάκι, αν κουμπώσεις όλα τα κουμπιά θα «αναγκάσεις» το σακάκι να κολλήσει πάνω σου με τα μανίκια να ανέβουν πιο ψηλά. Όχι λοιπόν. Το σακάκι πρέπει να σου δίνει χώρο. Όχι να είναι βάσανο στην κίνηση.

Αν εξαιρέσεις αυτό το θέμα, η επιλογή του Holland ήταν εξαιρετική. Ένα fit σκουρόχρωμο κοστούμι με σταυρωτό σακάκι δεν απογοητεύει ποτέ. Ακόμη και αν δεν έχεις να πας σε πρεμιέρα ταινίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved