Τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ δεν είναι πλέον μάστιγα

Σου βρήκαμε 10 που το αποδεικνύουν περίτρανα.

Δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί ο κόσμος αγοράζει Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Εκτός του ότι είναι η επιτομή του κακόγουστου ρούχου, πάντα αναρωτιόμασταν ποιοι είναι οι θεούληδες που δίνουν λεφτά για να τα φορέσουν κάτι μία-δυο φορές το χρόνο. Πιο απαράδεκτα και από το ξανθό μαλλί του Justin Bieber.

Όλα αυτά όμως, τα πιστεύαμε πριν δούμε τα παρακάτω πουλόβερ. Τα οποία μάλιστα είναι πέρα για πέρα αληθινά και αποτελούν μία καλή κλωτσιά στο κατεστημένο του εορταστικού πουλόβερ, που θέλει τάρανδο, Άγιο Βασίλη και γκυ. Γιατί και οι Slayer έχουν ψυχή – και πουλόβερ.

To πουλόβερ του ηγέτη

make christmas great again

Επιβλητικό, Ρεπουμπλικάνικο και με στόχο να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα να μετρήσουν. Κατάλληλο για μέσα στο σπίτι αλλά επίφοβο για έξοδο, ακόμη και αν πας να πάρεις τσιγάρα από το περίπτερο. Σε κάθε περίπτωση φόρεσε το όταν συζητάς πολιτικά.

Του παραδοσιακού

i see you when you re sleeping

Άγιος Βασίλης έρχεται και σε παίρνει μάτι ενώ κοιμάσαι. Μεγάλο σουξέ και στο γυναικείο πληθυσμό, μιας και δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν δηλώσε ότι φαντασιώνονται να κοιμηθούν μαζί του (χωρίς πλάκα, έχει γίνει έρευνα στην Αμερική). 

Του Σωτήρα

birthday boy

Ναι ρε φίλε, θα το φορέσεις όποιες και αν είναι οι απόψεις σου για την θρησκεία. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι θεϊκή ιδέα. Κυριολεκτικά.

Του νεκροζώντανου

game of thrones

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν (την 7η σεζόν). Σε άλλα νέα, White Walkers κουφάλες, έρχονται κρεμάλες.

Του είρωνα

deadpool

Περισσότερος Deadpool, περισσότερο καυστικό χιούμορ. Τι διάολο Χριστούγεννα έρχονται. Και ας ψοφήσουν όλα.

Του ζόρικου

slayer

Ένα εναλλακτικό πουλόβερ για εναλλακτικά άτομα. Φόρα το, θυσίασε την κατσίκα σου και ούρλιαξε χωρίς λόγο και αιτία στο τραπέζι με τους συγγενείς. Έτσι. Γιατί μπορείς. Ποιο Reign in Blood; Reign in Snow.

Του tv freak

stranger things

Εντάξει ρε φίλε. Σ' άρεσε το Stranger Things, το καταλάβαμε. Αλλά επειδή μας τα 'χεις πρήξει, ξέσπασε εδώ.

Του gamer

fallout

Ρε ποιες γιορτές; Xbox και πάλι Xbox. Άσε τις γαλοπούλες για τους γραφικούς και ξεκίνα να σκοτώνεις μεταλλαγμένα. 

Του ράπερ

big papa

Ξεκάθαρα δώρο για τον μικρό σου αδερφό.

Του...πατριώτη;

captain america

 

Βασικά, θεωρούμε το συγκεκριμένο πιο τρομαχτικό και από κατσαρίδες με κόψιμο, απλά θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σου. Αν στο φέρει κανείς ΚΑΨΤΟ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved