Τα ροζ Adidas Samba του Lionel Messi είναι η νέα καλοκαιρινή παράνοια

Εμπνευσμένα από τα χρώματα της εμφάνισης της Inter Miami, αναμένεται να κάνουν ρεκόρ πωλήσεων.

Αν θέλεις να ξεπουλήσεις ένα προϊόν, τότε δώσε να το διαφημίσει ο Lionel Messi. Από τη στιγμή που ο Αργεντινός superstar του ποδοσφαίρου πήρε την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Adidas “έτριβε” τα χεράκια της. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, 500.000 καταστήματα λιανικής ήρθαν σε επαφή με την εταιρεία για να ζητήσουν τη φανέλα του στην χαρακτηριστική ροζ απόχρωση Pantone 1895C. Την περασμένη χρονιά, το MLS ανακοίνωσε ότι η φανέλα με την οποία έκανε ντεμπούτο ο Messi ήταν η πιο δημοφιλής φανέλα ποδοσφαίρου για το 2023 και σήμερα σύμφωνα με δημοσίευμα του The Athletic αποτελεί την best-selling εμφάνιση σε κάθε άθλημα. 

adidas

Από το κάν’ το όπως ο David Beckham πήγαμε στο κάν’ το όπως ο Lionel Messi. Αν μπορείς, βέβαια.

Ο Μέσι δε σταματάει να σκοράρει και να φοράει επικά ρολόγια

Αυτό φυσικά και άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Adidas. Θέλουν να εκμεταλλευτούν κάθε δευτερόλεπτο της αίγλης του Messi και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα sneakers που θα φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Τα Lionel Messi x Adidas Samba Indoor “Inter Miami FC” αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προφανώς θα γίνουν ανάρπαστα. Οι ειδικές εκδόσεις με θέμα τον Messi θα κυκλοφορήσουν σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς. Η έκδοση "Away Kit" είναι ένα τυπικό μαύρο Samba που ξεχωρίζει από το έντονο ροζ στο επάνω τακούνι και τις ασορτί ρίγες στο πλάι. Η έκδοση «Home Kit» είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, αλλάζει τα χρώματα έτσι ώστε το μαύρο να είναι στη φτέρνα και όλο το υπόλοιπο παπούτσι να είναι ροζ.

 messi

Η δεύτερη είναι η εκδοχή που σίγουρα θα αρέσει περισσότερο στους οπαδούς της ήδη εμβληματικής φανέλας του Messi στην Inter Miami και με την καθαρή παστέλ εμφάνισή του, θα είναι ένα ιδανικό sneaker για μια καλοκαιρινή εφαρμογή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved