associated press Ο Μέσι δε σταματάει να σκοράρει και να φοράει επικά ρολόγια

Του ταιριάζει το Μαϊάμι αλλά περισσότερο του ταιριάζει το Patek Philippe που κοσμεί τον καρπό του.

Η ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι έχει ανανεώσει τον Λιονέλ Μέσι. Η απόφασή του να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποδεικνύεται μια σοφή επιλογή. Εκτός από το γεγονός πως τον έκανε πλουσιότερο, ο Λίο περνάει μία δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη. Το Παρίσι δεν του πήγαινε. Δεν ένιωθε καλά. Ήταν ξεκάθαρο. Ωστόσο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και κάνοντας πράξη την Προφητεία για τον «Μεσσία», τον γιο του Θεού που οδηγήσει την Αργεντινή στην ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας, ο Λίο δείχνει ξανά στα καλύτερά του.

 

 

Σκοράρει κατά ριπάς, τα αμερικανάκια τον γουστάρουν τρελά και άσε τον Κριστιάνο να λέει τα δικά του για τη Σαουδική Αραβία και τη σύγκριση με το MLS. Εμείς θέλουμε Μαϊάμι και χοτ ντογκ στις κερδίκες κύριε Κριστιάνο, εσείς καθίστε στον χρυσό και στην Αραβία. Ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, εκτός από το ποδόσφαιρο έχει ακόμη ένα πάθος. Το πάθος του για τα ρολόγια δεν σβήνει και η εταιρεία Patek Philippe είναι η αγαπημένη του.

 

 

Αυτή τη φορά εθεάθη να φοράει στον καρπό του το «Patek Philippe Aquanaut 5968G-001». Πρόκειται για ένα ρολόι από λευκό χρυσό και διάμετρο 42.2 χιλιοστά. Το καντράν είναι σε μπλε χρώμα και το λουράκι από καουτσούκ σε μπλε χρώμα και το υλικό κούμπωμα σε λευκό χρυσό. Έχει αυτόματη κίνηση και κοστίζει κοντά στα 136.000 δολάρια. Προφανώς και τα χρήματα δεν λείπουν από τον Αργεντινό superstar ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα ρολόγια είναι επένδυση. Ξεφεύγουν από τον όρο του κοσμήματος, μπαίνουν σε θυρίδα και η αξία τους ανεβαίνει συνέχεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved