Οκτώ ανοιξιάτικες τάσεις στα must- have items που θα ήθελες να έχεις αποκτήσει…χθες!

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, η διάθεση έχει πάντα ανάγκη από ανανέωση, ακόμα και μέσα από μικρές λεπτομέρειες, όπως είναι το καθημερινό styling ή τα gadgets που μπορούν να αναβαθμίσουν την daily routine σου.

Αν είσαι ένας business man που σχεδιάζει τα day-to-night looks του, σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της μόδας, θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως για τη φετινή σεζόν, οι fashion experts επιδεικνύουν τη διαχρονική κομψότητα σε κάθε στυλ που θα σε εκπροσωπήσει. Έντονα χρώματα σε formal ή athleisure outfits κυριαρχούν, ενώ τα αξεσουάρ και τα gadgets δεν λείπουν από τα looks των πιο stylish gentlemen.

Αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να συνδυάσεις τα trends, που έφεραν στο προσκήνιο οι σχεδιαστές των οίκων μόδας, με την κομψότητα στα daily looks σου; Αρκεί μία βόλτα στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Mediterranean Cosmos.

 

Το outwear που χρειάζεσαι για τη μεταβατική περίοδο

Τα looks της άνοιξης έχουν σίγουρα τους δικούς τους κανόνες, για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις εναλλαγές του καιρού. Γι’ αυτό -ως stylish man- σίγουρα γνωρίζεις πως το πανωφόρι που θα επιλέξεις γι’ αυτήν την εποχή, πρέπει να συνδυάζεται εύκολα με τα ρούχα σου αλλά και να εντάσσεται σε ένα look με layers.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν σε μία ζακέτα με φερμουάρ σε regular fit και σε μπλε indigo, από το κατάστημα Oxford Company, που θα εκπροσωπεί πάντα το everyday dress code σου.

 

outwearoxford

 

Το tailored παντελόνι για κάθε look σου

Ανεξάρτητα από το στυλ και το προσωπικό σου γούστο, υπάρχουν ορισμένα items που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου, ακριβώς γιατί είναι πρακτικά, ευέλικτα και μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι και το tailored παντελόνι.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν τη φετινή άνοιξη πρόσθετες στην ντουλάπα σου ένα καρό γκρι παντελόνι tailored Gurkha, με πιέτα σε relaxed γραμμή, από το κατάστημα Aristoteli Bitsiani, που θα εξυπηρετούσε κάθε day-to-night look σου;

 

gurkha1

 

Το basic t-shirt για κάθε εμφάνιση

Ένα μόνο item, αλλά πολλοί τρόποι που μπορείς να το φορέσεις και ακόμα περισσότερες οι εκδοχές στις οποίες κυκλοφορεί. Φυσικά, ο λόγος για το κλασικά αγαπημένο t-shirt που φοράς από το πρωί στο γραφείο, μετά το απόγευμα στο γυμναστήριο μέχρι και το βράδυ για χαλαρό ποτό με την παρέα.

Ωστόσο, επειδή η εποχή της άνοιξης σε κάνει να θέλεις να ανανεωθείς, φέτος θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα t-shirt σε έντονη απόχρωση, όπως το κόκκινο t-shirt από βαμβακερό ζέρσεΐ φλαμέ με ξεθωριασμένη όψη που θα βρεις στο κατάστημα Intimissimi Uomo.

 

tshirt intimmi

 

 

Τα αθλητικά παπούτσια που θα αναδείξουν τον sporty χαρακτήρα σου

Αν είσαι λάτρης του athleisure style, σίγουρα ανανεώνεις συχνά την γκαρνταρόμπα σου με τα items εκείνα που εκτός από στυλ και άνεση, δίνουν στα looks σου και μία cool διάθεση. Και επειδή, δεν μπορούμε να φανταστούμε πια street style εμφανίσεις, χωρίς sporty στοιχεία, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Μήπως, αυτό που ψάχνεις είναι τα μαύρα παπούτσια running με τεχνολογία UA HOVR και πορτοκαλί λεπτομέρειες, από το κατάστημα Under Armour, που πέρα από την απορρόφηση των κραδασμών, θα σου προσφέρουν και μία extra «πινελιά» στυλ στα athleisure looks σου;

 

trainersumbro1

 

Ένα smartwatch που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου

Για εσένα, ωστόσο, που ο αθλητισμός και γενικότερα το healthy lifestyle είναι No1 στις προτεραιότητές σου, ενώ παράλληλα, ψάχνεις έναν τρόπο να έχεις τον έλεγχο των υποχρεώσεών σου στο…χέρι σου, ένα smartwatch θα σου «λύσει» τα χέρια.

Ειδικά, το Apple Watch series 9 GPS με μπλε λουράκι Sport Band, από το κατάστημα iStorm, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να συγχρονίσεις όλα τα tasks της ημέρας σου αλλά και να παρακολουθείς τη δραστηριότητά σου με μερικές μόνο κινήσεις.

 

applewatch22

 

Τα γυαλιά ηλίου για να είσαι πάντα in fashion

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, όχι μόνο είναι απαραίτητο για να ολοκληρώσει τα ανοιξιάτικα looks σου αλλά και επειδή μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και τα πιο basic outfits σου. Όπως σε όλα τα items, έτσι και στα sunglasses, κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους νέες τάσεις, ωστόσο κάποια σχέδια παραμένουν διαχρονικά και σταθερά στη μόδα.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι το ζευγάρι γυαλιών MAUI JIM με διπλό polarized κρύσταλλο, από το κατάστημα Sunwear, που φορώντας το θα είσαι in fashion κάθε στιγμή.

 

glass2dep

 

Ο τρόπος για να απολαύσεις τις ανοιξιάτικες ημέρες

Αφού ολοκληρώσαμε τα στυλιστικά tips, σχετικά με τα items που μπορούν να διαμορφώσουν κάθε ανοιξιάτικο look σου, ας προχωρήσουμε στον τρόπο που μπορείς να απολαύσεις τις ανοιξιάτικες μέρες που έρχονται.

Αδιαμφισβήτητα, η μουσική είναι κομμάτι της ζωής μας και ειδικά την άνοιξη, που η διάθεσή μας είναι στα καλύτερα της, θέλουμε να την ακούμε όσο πιο δυνατά γίνεται. Για τον λόγο αυτόν, ένα φορητό ηχείο TG-113 με εύκολη και γρήγορη σύνδεση Bluetooth, από το κατάστημα Mr. Gadget, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις ελεύθερα τα αγαπημένα σου playlists.

 

tg1

 

Η περιποίηση σου είναι το μεγαλύτερο trend

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, φροντίζει πάντα να προμηθεύεται τα απαραίτητα προϊόντα για το skincare του. Και όταν μιλάμε για ανδρικό skincare, δεν γίνεται να παραλείψουμε το aftershave μας.

Γι’ αυτό, τη φετινή άνοιξη, φρόντισε να προμηθευτείς ένα fresh black pepper aftershave της DEPOT, από το κατάστημα Culter Bar-Ber Shop, για να εξασφαλίσεις την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση μετά από κάθε ξύρισμά σου.

 

depot1

 

Κάθε εποχή είναι σημαντικό να επιλέγεις τα items εκείνα που μπορούν να διαμορφώσουν τα looks που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου, αλλά και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Ειδικά, όμως, την άνοιξη που η διάθεση σου για ανανέωση είναι στα ύψη, μία επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos είναι αρκετή για να ανακαλύψεις αυτά που θα συνθέσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved