Puma x Fenty Η Rihanna λανσάρει τα sneakers που θα φορέσει κάθε άνδρας

Αποτελούν μία ωδή στην κληρονομιά των Pele - Maradona και θα ξεπουλήσουν πιο γρήγορα και από εισιτήριο τελικού Champions League.

Φέτος είναι η χρονιά της. Μπορεί να μην έχει βγάλει δίσκο αλλά η Rihanna πλέον δεν είναι απλώς μία τραγουδίστρια. Είναι επιχειρηματίας. Είναι μία γυναίκα-πρότυπο και μπορείς να πάρεις μαθήματα ηγεσίας, επιχειρηματικότητας, styling από εκείνη. Το 2023 ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε ιστορία. Έγινε η performer με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών. Κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala, το έκανε ξανά στα Όσκαρ και τώρα έρχεται να κατακτήσει τον ανδρικό κόσμο.

 

 

Πώς; Με τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με την Puma. Μέσω του brand της, Fenty, η Rihanna κυκλοφορεί τη νέα σειρά sneakers με το όνομα «Avanti». Είναι ένα update του sneaker του 2001 και βασίστηκε στα παπούτσια OG King που έχουν φορέσει ο Pele, ο Maradona και ο Eusebio. Στο παπούτσι θα βρεις μια υπερμεγέθη γλώσσα, μία ρετρό εμπνευσμένη gum σόλα και διατίθεται σε μαύρο και άσπρο ή ασημί χρώμα. «Το να βουτάς στα αρχεία της Puma είναι πάντα απίστευτο», απάντησε η Rihanna σε συνέντευξή της στη Vogue όταν ρωτήθηκε για την απόφασή της να επικεντρωθεί σ’ ένα old school σχέδιο. «Υπάρχει τόση ιστορία, τόση κληρονομιά και ήθελα να την τιμήσω, αποτίοντας φόρο τιμής στα Avanti. Είναι το παπούτσι που φόρεσε ο Pele και ξέρω ότι ο κόσμος ανυπομονεί για την επιστροφή τους».

Η Rihanna φόρεσε στο λαιμό της το ρολόι που κάθε άνδρας θέλει στον καρπό του

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι τα πρώτα sneakers που κυκλοφορούν η Rihanna και η Puma μετά από πολλά χρόνια. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2015 αλλά από το 2017, η συνεργασία ήταν σε παύση. Τα sneakers θα κυκλοφορήσουν online και στα καταστήματα στις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα σε ανδρικό, γυναικείο και παιδικό μέγεθος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved