Instagram Η Rihanna φόρεσε στο λαιμό της το ρολόι που κάθε άνδρας θέλει στον καρπό του

Ποιο είναι το σπάνιο Flying Tourbillon του οίκου Jacob & Co. που κοστίζει 670.000 δολάρια;

Η Rihanna κατάφερε ξανά να κάνει το διαδίκτυο να μιλάει για εκείνη. Τι πιο σύνηθες να συμβεί που θα έλεγε και μία ψυχή; Η pop star βρέθηκε στο Παρίσι για το show του Pharrell Williams στο ντεμπούτο του στον οίκο Louis Vuitton και φυσικά έστρεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά, ήταν το ρολόι που φορούσε στο λαιμό της το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου.

Ναι καλά διάβασες, όχι στον καρπό της αλλά γύρω από το λαιμό της. Η επιρροή της Rihanna στη μόδα και στην pop κουλτούρα είναι τεράστια, σε βαθμό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν κάνουμε λάθος τόσα χρόνια που φοράμε το ρολόι στο χέρι μας. Το ρολόι που είχε άριστη εφαρμογή πάνω της δεν είναι ένα απλό ρολόι. Κυκλοφορούν μόλις 18 κομμάτια σε όλο τον κόσμο και κοστίζει 670.000 δολάρια. Το Flying Tourbillon του οίκου Jacob & Co. αποτελείται από χρυσό 18 καρατίων με 339 baguette-cut διαμάντια και φοράει ένα custom λουράκι από δέρμα μόσχου. Στο εσωτερικό του διαθέτει έναν αυτόματο μηχανισμό με 42 ώρες απόθεμα ισχύος.

 

rihanna1

 

Σύμφωνα με την Jacob & Co., το να φορέσει με αυτόν τον τρόπο το ρολόι η Rihanna, ήταν ιδέα της ίδιας της star. «Κατά την προετοιμασία για την επίδειξη μόδας, η Rihanna αποφάσισε ότι θα φορούσε ένα ρολόι με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο» ανέφερε σε δήλωσή του άνθρωπος της εταιρείας. «Ήρθε στην Jacob & Co. με την ιδέα, όπως είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο ιδρυτής της εταιρείας Jacob & Co., Jacob Arabo και η Rihanna πέρασαν πολλές ώρες μαζί και εξέτασαν αρκετές επιλογές μέχρι να επιλέξουν το συγκεκριμένο ρολόι».

 

rihanna2

 

Το ρολόι-τσόκερ της Rihanna είναι μία ακόμη απόδειξη για την παθολογική αγάπη που έχει η star με τα ρολόγια. Είναι φανατική συλλέκτρια ρολογιών. Τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Super Bowl, φορούσε ακόμη ένα εμβληματικό ρολόι της Jacob & Co. ενώ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πέρυσι με ένα σπάνιο Rolex King Midas. Ωστόσο το Flying Tourbillon είναι ενδεχομένως το καλύτερο κομμάτι που έχει φορέσει ποτέ.

Το show της Louis Vuitton ήταν μία μνημειώδης στιγμή για τη μόδα αλλά εκείνη που έλαμπε ήταν η Rihanna. Σίγουρα βοήθησαν και τα 339 baguette-cut διαμάντια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved