Associated Press O Leonardo DiCaprio έχει την πιο «αιχμηρή» γκαρνταρόμπα του Χόλιγουντ

Παίρνουμε μερικά μαθήματα από τον «δάσκαλο» του απλού και του στυλάτου.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι απλά άλλος ένας ηθοποιός του Χόλιγουντ. Είναι ένα σύμβολο της ανδρικής γοητείας, είναι ένας ογκόλιθος της ποπ κουλτούρας. Το πρόσωπο του είναι ένα σήμα κατατεθέν για τον κάθε μοντέρνο άντρα του κόσμου. Η κάθε του λέξη και η κάθε του κίνηση μπορεί να ρίξει μόδες και trend και να πυροδοτήσει νέες παραδόσεις για το πως πρέπει να φοριέται ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ. Ο Λεονάρντο έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο ζωτικές παραγωγές του κινηματογράφου και μπορεί να καυχιέται πως είναι ένας πρωτοπόρος στο ντύσιμο και στο ανδρικό στυλ.

Όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μιλάει, οι υπόλοιποι ακούμε προσεκτικά

Το κλασικό στυλ του είναι ένα από αυτά που μπορεί να λάβει υπόψη του οποιοσδήποτε άντρας, απλώς και μόνο επειδή ορίζεται από μακροχρόνια βασικά στοιχεία που έχουν μείνει στο ανδρικό ντύσιμο σαν απαραίτητα. Από την αρχή της καριέρας του στα 90s μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός παραμένει πιστός σε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα. Έτσι, στον εορτασμό των 48ων γενεθλίων του, ψάξαμε τις στιγμές του με τα ανδρικά ρούχα και συγκεντρώσαμε επτά από τα καλύτερα. Από τα απαραίτητα εκτός υπηρεσίας μέχρι τα έντονα προσαρμοσμένα σύνολα ταινιών του, αυτά είναι τα κομμάτια του Ντι Κάπριο που πρέπει να φορέσετε αυτή τη σεζόν. Αν είναι να μιμηθείτε κάποιον άντρα διάσημο καλό θα είναι να είναι αυτός.

 
 
 

Δες πιο κάτω μερικά από τα πιο κλασικά του outfits:

Ένα μπεζ πουκάμισο γεμάτο ιστορία

Ο αγαπημένος μας dealbreaker του dress code: το πουκάμισο. Ο Ντι Κάπριο έχει βασιστεί σε απλές γραμμές (αλλά να είστε σίγουροι, κομψές) από την αρχή της καριέρας του. Φωτογραφημένος εδώ στα τέλη της δεκαετίας του '90, ο ηθοποιός επέλεξε να συνοδεύσει το επίσημο κοστούμι του με ένα όμορφο μπεζ πουκάμισο, ξεκούμπωτο γιακά και τραβηγμένο πάνω από τα πέτα του σακακιού του για ένα αβίαστο αποτέλεσμα. Θεωρήστε το σαν το απόλυτο σημείο εκκίνησης για κάθε είδους χαλαρής εκδήλωσης.

 

Leo Style Inline 1

 

Ένα δυνατό πακέτο από basics

Ποιος είπε πως το basic ντύσιμο είναι βαρετό; Αν το κάνεις σωστά τότε θα σε αποζημιώσει. Ο Ντι Κάπριο το κάνει πάντα με στυλ ακόμη κι όταν φοράει απλά ένα μαύρο φούτερ.

 

Leo Style Inline 2

Το απαραίτητο και άνετο blazer

Ένα ρούχο που μπορεί να σε σώσει σε πολλές περιπτώσεις που βαριέσαι να ντυθείς πολύ επίσημα αλλά δεν μπορείς να σκάσεις και με τη φόρμα. Ο Ντι Κάπριο το έχει κάνει, μπορείς να το δοκιμάσεις.

 

ezgif 3 215658c1f5

 

Suede jacket & Λευκά sneakers

Αν θέλεις να είσαι το ίδιο άνετος με τον Ντι, τότε πρέπει να πάρεις ένα από το καθένα. Δεν νοείται κουλ και άνετος άντρας χωρίς αυτά τα ρούχα και παπούτσια.

 

ezgif 3 a25df6f263

 

Ένα ανεκτίμητο και κλασικό tuxedo

 Για το τέλος κρατήσαμε το πιο κλασικό κομμάτι της ντουλάπας του Ντι Κάπριο. Σίγουρα δεν το φοράς και κάθε μέρα τώρα αυτό, αλλά θα έρθει μία και μοναδική περίσταση που θα πρέπει να το έχεις. Οπότε επένδυσε σε ένα και φύλαξε το, θα σου χρειαστεί κάποτε.

 

ezgif 3 5ce45c1d5e



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved