Πώς να φρεσκάρεις την καλοκαιρινή σου ντουλάπα χωρίς να ξοδευτείς

Κι όμως είναι εφικτό, απλά θέλει λίγο εξυπνάδα.

Υπάρχουν τρόποι να ανανεώσεις την ντουλάπα σου το καλοκαίρι και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά είναι πέρα για πέρα εφικτό. Αρκεί να το κάνεις με σχέδιο και σύνεση. Δεν θέλει πολύ σκέψη, απλά πρέπει να είσαι έξυπνος.  

Αν στον κόσμο της μόδας, οι μόδιστροι εργάζονταν ακόμη πιο σκληρά, θα έπρεπε να αλλάζεις γκαρνταρόμπα κάθε τρεις μήνες, δηλαδή τέσσερις φορές το χρόνο, όσες είναι και οι εποχές.

Αν κάνεις εκκαθάριση στη ντουλάπα, ποια είναι τα ρούχα που πρέπει να πετάξεις;

 
 

Ευτυχώς για σένα όμως και την τσέπη σου, οι άνθρωποι της μόδας δεν «σκοτώνονται» στη δουλειά και οι εποχές έχουν μπερδευτεί τόσο, που τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα είναι σαν να έχουμε δύο, άνοιξη και φθινόπωρο.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν και με τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού να είναι πλέον και επίσημα εδώ, ήρθε ο καιρός να φέρεις αέρα ανανέωσης στη ντουλάπα σου.

 

 
 

Το να «κατεβάσεις» τα καλοκαιρινά και να «ανεβάσεις» τα χειμωνιάτικα δεν αρκεί. Οφείλεις να γνωρίζεις ποια ρούχα πρέπει να κρέμονται στη ντουλάπα σου και πώς θα γλιτώσεις χρήματα, στην προσπάθεια σου να «ντύσεις» με το coolness του καλοκαιριού το στυλ σου.

Δες εδώ πως θα το κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved