Assosiated Press O Tom Hiddleston ξέρει ακριβώς τι θα πει φθινοπωρινό ντύσιμο

Οι εμφανίσεις του πρέπει να μπουν σε κάποιο manual για το άψογο ανδρικό στυλ.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς σήμερα παραδέχτηκε πως του λείπει πολύ η Αγγλία, η πατρίδα του. Σίγουρα έχει κάνει την καριέρα του στο Χόλυγουντ, σίγουρα έχει παίξει σε μερικές από τις πιο ακριβές παραγωγές στο σινεμά σήμερα και σίγουρα ξέρει να ντύνεται στην πραγματική ζωή. Μεγαλωμένος στην Αγγλική εξοχή, ο Tom Hiddleston γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει σωστό φθινοπωρινό ντύσιμο.

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει τι καιρό θα κάνει, πόσο κρύο ή πόσο ζέστη. Έτσι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις θερμοκρασίες. Μπορεί να βγεις το βράδυ με κοντομάνικο και τελικά να βάλει κρύο. Πρέπει στην ντουλάπα σου να έχεις μερικά μυστικά όπλα. Σε αυτό ο Tom Hiddleston μπορεί να σε βοηθήσει μιας και είναι μεγαλωμένος σε μία χώρα που έχει ίσως τον πιο άστατο καιρό εκεί έξω.

Ο αθάνατος συνδυασμός σακάκι με t-shirt που δεν απογοητεύει ποτέ

Ο Tom μπορεί να σου δείξει πόσο σημαντικό είναι ένα καλό σακάκι, ένα ποιοτικό πουλόβερ και ένα ζευγάρι όμορφα suede παπούτσια. Η αξία της γνώσης του να ντύνεσαι σωστά είναι ανεκτίμητη για έναν άνδρα. Πάντα όμως μπορείς να παίρνεις ιδέες από τους διάσημους και σημαντικούς άνδρες του καιρού μας.

 

 
 

Το Σεπτέμβρη είναι η εποχή που όλοι γυρνάμε στα γραφεία και στις δουλειές μας κι αυτό πάντα είναι μία αφορμή να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να ισορροπήσουμε το χάσμα μεταξύ των καλοκαιρινών ενδυμάτων μας με τα πιο ζεστά νυχτερινά πανωφόρια. Σακάκια, light ζακέτες, φούτερ και πουλόβερ.

Ένας καλός τρόπος να δεις τι είναι σωστό να φορέσει κανείς το φθινόπωρο είναι να παρατηρήσεις σε βάθος την γκαρνταρόμπα του Tom Hiddleston. Εμείς μαζέψαμε κάποια από τα χαρακτηριστικά κομμάτια που φοράει και στα δείχνουμε παρακάτω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved