Πρέπει επιτέλους να δώσεις λίγη σημασία στον τρόπο που μυρίζεις

Το καλοκαίρι χρειάζεται και την ανάλογη μυρωδιά πάνω σου.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να γιορτάσετε πολλές από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, είτε βγαίνετε με τα νέα σας αγαπημένα γυαλιά ηλίου είτε χτυπάτε παραλία με στυλ — και μπορείτε σίγουρα να συμπεριλάβετε την αναβάθμιση του καλοκαιρινού σας αρώματος σε αυτές τις απολαύσεις.

 

 
 

Ναι μπορείς να σκάσεις στην παραλία και να φοράς ένα σωστό άρωμα. Δεν μπορείς όμως να βάλεις το ίδιο που φορούσες και το χειμώνα. Χρειάζεσαι κάτι πιο ελαφρύ, κάτι πιο καλοκαιρινό.

Τα καλοκαιρινά κουστούμια θα βάλουν κομψότητα στις διακοπές σου

Σκεφτείτε τις καλύτερες κολόνιες για το καλοκαίρι ως ένα κρίσιμο μέρος της εναλλαγής του στυλ σας, με τον ίδιο τρόπο που θα διαλέγατε μια από τις καλύτερες κολόνιες για το φθινόπωρο και το χειμώνα:

Σκεφτείτε ένα δροσερό, ελαφρύ, αναζωογονητικό άρωμα, ικανό να φορεθεί καθημερινά μαζί με τα καλύτερα βασικά στυλ της σεζόν.

 

 
 

Προτιμώνται αρώματα που παραπέμπουν σε λουλούδια, εσπεριδοειδή και αεράκια του ωκεανού και το καθένα λειτουργεί όμορφα με το είδος των επιδιώξεων που θα πρέπει να κάνετε αυτό το καλοκαίρι: μέρη χαλαρά και εκλεπτυσμένα, με μια παραθαλάσσια απόδραση ή μία σωστή επιλογή για ποτό.

Με τον ίδιο τρόπο που θα αλλάζατε ένα Old Fashioned για ένα Aperol Spritz, θα σκεφτόσασταν προσεκτικά τη σωστή κολόνια που θα αγοράζατε για τις αγαπημένες εποχιακές επιλογές σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved