Τώρα μπορείς κι εσύ να έχεις στη συλλογή σου ένα άρωμα βενζίνης

Η Ford έκανε το θαύμα της για τους απαιτητικούς οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ναι οι τύποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το όλο θέμα του μάρκετινγκ έτσι; Βγάλανε άρωμα βενζίνης για όλους εκεί έξω που οδηγάνε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά την ίδια στιγμή τους λείπει εκείνο το άρωμα της βενζίνης του παλιού, καλού ηλεκτρικού κινητήρα.

 

 

Σε μία νέα έρευνα που έγινε ανακαλύψανε πως όντως σε πολλούς οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων «λείπει» αυτό που λέμε η μυρωδιά της καθαρής βενζίνης. Ξέρεις, όπως όταν πηγαίνεις στο βενζινάδικο και σου αρέσει λίγο εκείνη η ζαλάδα που φέρνει στο κεφάλι αυτή η μυρωδιά. Είναι λίγο περίεργο έτσι; Οι τύποι έκατσαν κι έβγαλαν ειδικό άρωμα βενζίνης.

 

 
 

Ένας στους πέντε οδηγούς είπαν πως η μυρωδιά του καυσίμου είναι αυτό που θα τους λείψει περισσότερο όταν επιλέξουν ένα ηλεκτρικό όχημα, ενώ το 70% είπε πως θα τους λείψει γενικότερα η μυρωδιά της βενζίνης. Μάλιστα η μυρωδιά της βενζίνης συμπεριλαμβάνεται στις πιο δημοφιλείς μυρωδιές, μαζί με αυτές του κρασιού, των τυριών και των νέων βιβλίων.

 

 
 

Ακούγεται λιγάκι τρελό αλλά τελικά είναι αλήθεια. Σίγουρα είναι κρίμα πάντως που η ίδια η Ford δεν θα ρίξει το άρωμα στην αγορά. Εμείς ίσως και να το αγοράζαμε πάντως μιας και έχει ωραίο μπουκάλι.

πηγή

Δες πως μοιάζει αυτό το παράξενο άρωμα βενζίνης: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved