Το χειμώνα χρειαζόμαστε μερικά από αυτά τα αρώματα στη συλλογή μας.

Μπορεί να έχεις αρώματα στη συλλογή σου αλλά όμως σίγουρα κάποια από τα κλασικά ίσως να σου έχουν ξεφύγει λίγο.

Τα αρώματα είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσεις, να διεγείρεις τις αισθήσεις και να δημιουργήσεις έλξη. Το χειμώνα όμως οι άνδρες φοράνε άλλα αρώματα σε σχέση με το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει γιατί οι εταιρίες βγάζουν άλλο άρωμα για κάθε εποχή.

Το κατάλληλο άρωμα διαφέρει, ανάλογα με την περίσταση, την διάθεση και την εποχή του χρόνου. Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ψαχτεί λίγο με τα αρώματα.

 

 

Πρέπει να ξέρεις ότι τα αρώματα μυρίζουν διαφορετικά πάνω στον κάθε άνθρωπο. Ένα άρωμα που μυρίζει τέλεια σε κάποιον, μπορεί να μην είναι το ίδιο ελκυστικό σε κάποιον άλλον. Επίσης τα αρώματα μυρίζουν διαφορετικά σε κάθε εποχή λόγω της διαφορετικής ποιότητας του αέρα αλλά και της θερμοκρασίας του χώρου.

Εδώ θα βρεις κάποια από τα πιο γνωστά χειμερινά ανδρικά αρώματα: 

 

 

Το άρωμα, όπως και η εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσουν μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Για να φορεθεί όμως σωστά ένα άρωμα πρέπει να υπολογίσουμε και την θερμοκρασία του έξω χώρου. Γι’ αυτό οι εταιρίες βγάζουν αρώματα ειδικά για το χειμώνα.

Ένας άντρας που προτιμά κλασικά αρώματα κινείται συνήθως σε αρρενωπά, με ξύλινες νότες. Αυτός που θέλει να είναι μέσα στην μόδα, προτιμά πιο ανάλαφρα αρώματα με νότες δρυός, περγαμόντου, ενώ εκείνος που θέλει να ξεχωρίσει προτιμά νότες καπνού σε συνδυασμό με άνθη και ξύλο. Γενικά όμως διαφέρουν οι μυρωδιές του χειμώνα από εκείνες του καλοκαιριού. Συνήθως το χειμώνα οι μυρωδιές είναι πιο βαριές κι έντονες.

 

 
 

Γενικά, τα αρώματα με οσμή εσπεριδοειδών δίνουν μια φρεσκάδα, ενώ τα πιο εξωτικά, όπως αυτά που έχουν νότες μέντας, θυμαριού και μπαχαρικών είναι για πιο περιπετειώδεις τύπους.

 

 

Αυτές είναι μερικές πολύ γενικές αρχές. Για κάθε εποχή του χρόνου  όμως, υπάρχουν τα κατάλληλα αρώματα. Μερικές προτάσεις μας για αυτό τον χειμώνα είναι οι παρακάτω.

Αλλά πριν συνεχίσεις, δες παρακάτω τις προτάσεις μας για τα ανδρικά αρώματα για τον χειμώνα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Δες εδώ μερικά από τα πιο cool ανδρικά αρώματα:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved