Τα καλοκαιρινά κουστούμια θα βάλουν κομψότητα στις διακοπές σου

Μερικά από τα κουστούμια που χρειάζεσαι μετά την παραλία, για την βραδινή σου έξοδο.

Ένα καλοραμμένο κοστούμι είναι επίκαιρο όλο το χρόνο.

Το ύφασμα είναι εκείνο που το καθιστά εποχικό. Για παράδειγμα, ένα βαρύ μάλλινο ή τουίντ σακάκι είναι φανταστικό για το χειμώνα, ασφυκτικό όμως για τους ζεστούς μήνες του έτους.

Η ιστορία του κοστουμιού αφορά κάθε άντρα εκεί έξω

Κουστούμι μπορούμε να φορέσουμε και το καλοκαίρι και αυτό αν δεν το ξέρεις τότε πρέπει να το μάθεις άμεσα.

Το καλοκαίρι, που η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα, προτίμησε ελαφριά υφάσματα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που θα κρατήσουν μακριά τον ιδρώτα και εσένα δροσερό και φρέσκο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

 
 

Διότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή, προφανώς και δε σταματά κατά τη διάρκεια του θέρους. Το καλοκαίρι είναι μία ευκαιρία, όχι να σπάσει το dress code, αλλά να δοκιμάσει εναλλακτικά υφάσματα και χρώματα στα κοστούμια του.

 

 
 

Ένα καλοκαιρινό κουστούμι είναι must στην ανδρική γκαρνταρόμπα και δίνει ξεχωριστό βάρος στο ντύσιμο σου και στην ολοκληρωμένη σου εικόνα σαν άνδρα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του έρχεται μία έντονη διάθεση για άνεση και χαλάρωση. Όμως, ο σύγχρονος Gentleman οφείλει να παρουσιάζεται, ανεξάρτητα από την εποχή ή τον καιρό, σύμφωνα με τον κώδικα ενδυμασίας της εργασίας του ή της εκδήλωσης που πρόκειται να παραβρεθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved