associated press Πώς θα δείχνεις όλο και πιο γοητευτικός όσο μεγαλώνεις;

Συμβουλές περιποίησης για να κάνεις την διαφορά εκεί έξω.

Υπάρχει ελιξήριο της νιότης; Η απάντηση είναι όχι. Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε αλλά υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σε όλη αυτήν την διαδικασία. Για εμάς τους άνδρες, το να μεγαλώνουμε είναι σημάδι ωριμότητας. Τα καλύτερα και πιο ποιοτικά χρόνια ενός άνδρα είναι μετά τα 30 αλλά υπάρχουν και μυστικά που οφείλεις να γνωρίζεις. Συμβουλές που οφείλεις να ακολουθείς ώστε να δείχνεις όλο και πιο γοητευτικό όσο μεγαλώνεις.

Ποιοτικός ύπνος

Δεν είσαι πλέον 20 χρονών. Χρειάζεται έναν καλό ύπνο, 7 με 8 ώρες τη μέρα, ώστε να είσαι φρέσκος την επόμενη μέρα. Αν περιορίσεις κακές συνήθειες όπως το αλκοόλ, τότε θα φαίνεσαι νεότερος και το δέρμα σου θα λάμπει.

 

 

Περιποίηση προσώπου

Κάνε την ενυδατική την πιο πιστή σου σύντροφο. Το να σταματήσεις τις ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου δεν είναι εφικτό αλλά μπορείς να τις περιορίσεις. Μία ενυδατική κρέμα προσώπου θα βοηθήσει το δέρμα σου ενώ πρέπει καθημερινά να φοράς αντηλιακό. Είτε το καλοκαίρι, είτε τον χειμώνα.

Ποιοτικά ρούχα

Τα πολλά και οικονομικά ρούχα δεν είναι λύση. Χρειάζεσαι λίγα και καλά. Ένα ποιοτικό ρούχο σε αναδεικνύει, σε κάνει πιο κομψό και η γυναίκα εκεί έξω καταλαβαίνει πως είσαι περιποιημένος και με καλό γούστο.

Έρευνα: Ο λόγος που πρέπει να είσαι «καθαρός» εκεί κάτω

Δόντια

Η επίσκεψη στον οδοντίατρο πρέπει να είναι πιο συχνή. Δεν είναι εχθρός σου αλλά ένας πιστός σύμμαχος στην μάχη της περιποίησης. Το χαμόγελο κερδίζει τους πάντες και είναι ο καθρέφτης μας εκεί έξω. Φρόντισε να λάμπει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved