H Swatch υποδέχεται ένα από τα εμβληματικά ρολόγια στην ιστορία της ωρολογοποιίας

Η Swatch συνεργάζεται με την Omega για τη δημιουργική επαναδιατύπωση μιας καινοτόμου Swatch-εκδοχής του Speedmaster Moonwatch, παρουσιάζοντας τη συλλογή 11 μοντέλων BIOCERAMIC MoonSwatch.

Μια απρόσμενη, προκλητική συνεργασία με όραμα, που συμβαίνει για πρώτη φορά μεταξύ της Swatch και της Omega, ενώ έρχεται ως αποκορύφωμα της τάσης που παρατηρείται για συνεργασίες μεταξύ luxury και street brands, για τη δημιουργία καινοτόμων νέων προϊόντων που συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο κόσμων.

Τα δύο brands άντλησαν έμπνευση από το διάστημα για το σχεδιασμό των ρολογιών, με αποτέλεσμα μια συλλογή έντεκα μοντέλων Swatch τα οποία πήραν τις ονομασίες τους από τους πλανήτες: από το τεράστιο αστέρι στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος μέχρι τον πλανήτη-νάνο και την περιφέρεια.

 

sc01 22 BIOCERAMIC MoonSwatch MARS ambiance

 

Όλα τα σχέδια ρολογιών Swatch είναι κατασκευασμένα από το πατενταρισμένο υλικό της μάρκας, το BIOCERAMIC, μια μοναδική μίξη δύο τρίτων κεραμικού και ενός τρίτου βιολογικής προέλευσης υλικού που προέρχεται από το καστορέλαιο. Παρόλο που χρώματα όπως το ροζ και το απαλό γαλάζιο, προσφέρουν ισχυρά στοιχεία ότι δεν πρόκειται για τα standard Omega Speedmaster ρολόγια, ένας hard-core Moonwatch fan θα δυσκολευτεί να βρει τις διαφορές στο συνολικό look. Τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία του Moonwatch είναι όλα εκεί. Η ασύμμετρη κάσα ρολογιού, με τη διάσημη ταχυμετρική κλίμακα με την τελεία πάνω από το ενενήντα και τις χαρακτηριστικέςSpeedmaster ενδείξεις χρονογράφου εντός του καντράν, οι οποίες λειτουργούν με ακρίβεια.

 

sc01 22 BIOCERAMIC MoonSwatch EARTH closeup

 

Το Moonwatch της Omega είναι ένα θρυλικό ρολόι, must-have για τους συλλέκτες. Η πνευματώδης συλλογή BIOCERAMIC MoonSwatch της Swatch φέρνει το εμβληματικό αυτό σχέδιο στη διάθεσή των fans παντού. Πρόκειται για μια «προσγειωμένη» εκδοχή του ρολογιού που πήγε στο φεγγάρι, γεγονός το οποίο αποτελεί την τέλεια αποτύπωση της φιλοσοφίας της Swatch σχετικά με τη ‘χαρά της ζωής’ και την καινοτομία.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει αναπάντεχα χρώματα που σπάνια συναντά κανείς. Κάθε ένα από τα MoonSwatch φέρει τη δική του δήλωση αποστολής, εμπνευσμένες εγχαράξεις και συνδυασμό των λογοτύπων OMEGA X SWATCH στο καντράν και την κορώνα. Στο καπάκι της μπαταρίας κάθε ρολογιού βρίσκεται η απεικόνιση του αντίστοιχου πλανήτη.

 

sc01 22 BIOCERAMIC MoonSwatch JUPITER closeup

 

Ένα λουρί VELCRO© σαν από διαστημική στολή, βάζει την τελική πινελιά αστροναυτικής κομψότητας.

Για όλους όσοι θα ήθελαν να “Πάνε στους Πλανήτες” ένα MoonSwatch αποτελεί την τέλεια αρχή του ταξιδιού τους. Τα ρολόγια Swatch θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Swatch από τις 26 Μαρτίου

 

sc01 22 BIOCERAMIC MoonSwatch GALILEO ambiance duo



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved