Τα 10 πιο μεγαλειώδη κουστούμια που έχει φορέσει ποτέ ο James Bond

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ποιος δεν έχει δει έστω και μία ταινία με τον απόλυτο πράκτορα; Αυτή η ερώτηση κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Κι όμως μερικά από τα πιο καλά κλισέ του ανδρικού ντυσίματος προέρχονται από τον James Bond και την καριέρα του στην μεγάλη οθόνη. Εμείς οι άντρες χρωστάμε πολλά σε αυτόν τον ήρωα και σίγουρα μπορούμε να μάθουμε πολλά από τις επιλογές του στο ντύσιμο.

 

 
 

Είσαι νέος; Τότε σίγουρα κάτι μπορείς να μάθεις από τον 007, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, τώρα για τους παλιούς, τις αρχαίες «καραβάνες», τότε εκεί δεν χρειάζονται λόγια, ξέρουν αυτοί τι σημαίνει James Bond.  

Δες εδώ τα πρώτα πέντε πιο καλά κουστούμια του διάσημου πράκτορα:

 

 

Από τότε που ο Sean Connery πρόφερε αυτές τις πρώτες αθάνατες λέξεις "Bond, James Bond" στην ταινία του 1962, Dr. No, οι επόμενες ταινίες του 007 έχουν ευλογηθεί με μια φαινομενικά έμφυτη ικανότητα να «ντύνονται» καλά, ιδίως όταν πρόκειται για ραπτική. Ναι όλοι οι Bond μπορεί να μην είναι του γούστου μας και να έχουμε ο καθένας τον αγαπημένο του, σίγουρα όμως όλοι μα όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτό το ρόλο είναι καλοντυμένοι μέχρι το μεδούλι.

 

 
 

Ναι, υπήρξαν μερικές εμφανίσεις του 007 που απέτυχαν στη δοκιμασία του χρόνου αλλά γενικά ο άντρας με την επίσημη άδεια να σκοτώνει έκανε πολύ καλή δουλειά στο ντύσιμο του, κι όταν λέμε πολύ το εννοούμε. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι μια σύντομη ελεγεία των αγαπημένων μας κοστουμιών James Bond και τι τα έκανε τόσο ξεχωριστά.

Εδώ θα βρεις και τα υπόλοιπα πέντε κουστούμια:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved