Έτσι έχτισε κορμί ο Chris Pratt για το Guardians of Galaxy

Είναι μια ζόρικη ρουτίνα, αλλά όπως βλέπεις αποδίδει τα μέγιστα.

Κάθε φορά που σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου δεν έχεις παρά να συγκρίνεις τον Chris Pratt στο Guardians of Galaxy με τον Chris Pratt στο Parks and Recreation. Θυμάσαι τον ολοστρόγγυλος μπούλης στον ρόλο του Andy Dwyer έγινε φέτες ως Peter Quill.  Δες στη gallery το ζέσταμα.

 

Για να γίνει αυτή η μεταμόρφωση χρειάστηκαν μόλις τρία πράγματα, άσκηση, διατροφή και ένα εξάμηνο. Χάρη στο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής έχασε 30 κιλά και χάρη στην άσκηση έγινε το κτήνος που είδαμε στο Guardians of Galaxy μέσα σε έξι μήνες. Όπως καταλαβαίνεις, ο Pratt έδειξε απόλυτη αφοσίωση αυτό το χρονικό διάστημα και έδωσε το 105% του εαυτού του για να επιτευχθεί η τόσο δραματική αλλαγή. Δες στη gallery τον κορμό των ασκήσεων.

 

Το συνολικό πρόγραμμα της άσκησης χωρίστηκε χονδρικά σε τρία δίμηνα. Κατά το πρώτο δίμηνο οι ασκήσεις ήταν κυρίως bodybuilding. To δεύτερο δίμηνο περιλάμβανε εξίσου ασκήσεις bodybuilding και διατήρησης με τη διατήρηση να κυριαρχεί σταδιακά στον δεύτερο μήνα του διμήνου. Το τελικό στάδιο είχε κυρίως cardio, κολύμπι, ποδήλατο και διάδρομο. Πολλές φορές αυτές οι ασκήσεις μπλέκονταν με καλλισθενική και βάρη για ένα πιο γρήγορα ορατό αποτέλεσμα. Δες στη gallery τις ασκήσεις κολιακών.

 

 

Αν το αποτέλεσμα που αναζητάς είναι να αποκτήσεις ταυτόχρονα όγκο, γράμμωση και βελτιωμένη φυσική κατάσταση ρίξε μια ματιά στις gallery όπου αναλύεται διεξοδικά ο τρόπος με τον οποίο τα κατάφερε ο Chris Pratt. Δες στη gallery τις ασκήσεις συντήρησης.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved