Πάρε ένα hoodie που να μην σε δείχνει σαν να ανήκεις στους Beastie Boys

H αξία του μονόχρωμου, φαίνεται στο ότι μπορείς να το βάλεις και στο γραφείο.

Γνωρίζουμε καλά πως η κουλτούρα του hoodie ήρθε κατευθείαν από τον δρόμο. Ρούχο της working class, των ανθρώπων που τις περισσότερες φορές δεν μπορούσαν να έχουν δικά τους και έπαιρναν εκείνα από τα μεγάλα τους αδέρφια. Το hoodie σημάδεψε ολόκληρες γενιές και κουβαλάει μαζί του -αναμφισβήτητα- μια ολόκληρη κουλτούρα. Όμως οι καιροί αλλάζουν και το ίδιο και την μόδα.

Παρότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στο να κρατήσεις την street ταυτότητα, δεν κάνουν όλα τα hoodie για όλες τις χρήσεις. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένα εάν κάνεις δουλειά γραφείου για παράδειγμα. Αυτό που θες λοιπόν είναι hoodies που μπορούν να ταιριάξουν με δερμάτινα και που να μπορούν, τουλάχιστον, να στηρίξουν το athleisure. Αθλητικό hoodie για παράδειγμα, με jeans και sneakers και ένα δερμάτινο.

Παρακάτω σου έχουμε μία λίστα για να πάρεις ιδέες, χωρίς να ανησυχείς με τι θα τα ταιριάξεις και αν μπορείς ή όχι να τα φορέσεις στο γραφείο. Το hoodie θα είναι πάντα μέσα στη μόδα, αλλά ακόμη περισσότερο αν ξέρουμε πως να το ταιριάξουμε ιδανικά. Δώσε του λοιπόν την προσοχή που του αξίζει.  Και το στυλ σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved